Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az miért van hogy ha felmegyek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az miért van hogy ha felmegyek instára akkor a barátnőm sose köszön nekem?

Figyelt kérdés
Mindig én köszönök rá, és nekem sosem ír. És nem, nem jött meg neki. Szóljak neki hogy ez így rosszul esik, vagy tűrjem, és továbbra is én köszönjek neki? Ha köszönök mindig úgy tesz mi tha örülne.
2018. aug. 29. 15:19
 1/5 Darkgirl válasza:
63%
Szerintem inkább mond meg neki hogy rosszul esik.
2018. aug. 29. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem szakíts vele, ez már így nem állapot, nagyon elhanyagol
2018. aug. 29. 16:16
 3/5 anonim ***** válasza:
84%
Atyaég, bocs de ez nagyon óvoda szint. Neke. sem szokott köszönni, mondjuk én rá sem írok, ő szokott rámírni mesengeren is, de mindennap találkozunk, dugunk nem értem miért kéne yenek miat ahodni
2018. aug. 29. 18:25
 4/5 A kérdező kommentje:
És szerintetek azt úgy érdemes csinálnom, hogy én sose írok neki, és ha pl nem ír vissza 1 hét múlva akkor teszek valamit.
2018. aug. 29. 19:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Már, bocs, de elvileg együtt vagytok.

Én, akivel kavarok/együtt vagyok, akkor alap, hogy egyikünk reggel felkel és ír a másiknak MINDEN NAP, hogy "Jó reggelt!" és így kezdődik a beszélgetés nap, mint nap.

Atya ég, Jesszus...

/L

2018. aug. 31. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!