Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm elhagyott néhány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elhagyott néhány hónapja egy másik srác miatt. Szerintetek jó ötlet elküldeni neki ezt a zenét? Csak hogy tudja mit élek át.18/F

Figyelt kérdés
[link]

2018. aug. 28. 20:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Egy szempontból fölösleges,mert visszakapni nem fogod, de írod, hogy nem is ez a célod, hanem , hogy tudja, mit élsz át. Hát, szerintem megfájdítanád vele a szívét, és lehet, hogy kicsit rosszul érezné magát a párkapcsolatában, felzaklatnád meg kizökkentenéd vele; és nem érezné már olyan jól magát abban a párkapcsolatában, mint most érzi, szóval ne vedd el ezt tőle. -énszerintem. Szóval én talán nem küldeném el neki. Minek fájjon az ő szíve is, hiszen szeretem... Szal én így gondolkodnék. Szóval ne mérgezd meg a mostani párkapcsolatát, még annak az elejét se, ha dd örüljön, hadd legyen boldog. Szóval én nem fájdítanám a szívét, nem küldeném ezt el. Mindössze annyit érnél el vele, hogy egy darabig lehet, hogy ő is letört lenne. Viszont én nem ismerem, lehet ,hogy meg se hatná, de ha igen az borzasztó rossz lehetne ránézve az ő lelkivilágára. Tehát ne csináld, ne rontsd el a mostani párkapcsolatát, a mostani örömét.
2018. aug. 28. 23:37
 12/17 anonim ***** válasza:
2018. aug. 28. 23:54
 13/17 anonim ***** válasza:
Aki elhagy másért azt ne sajnáld! Nem neked való volt!
2018. aug. 29. 00:30
 14/17 anonim ***** válasza:
[link] küldd inkább ezt! :D Viccet félretéve egyáltalán nem tartom jó ötletnek. Ne mutasd magad gyengének és sebezhetőnek, még ha így is érzed néha, mert te többet érsz annál. Az életben mindenki tanít nekünk valamit, ezt az egészet fogd fel inkább tanulópénznek. Csak magadon tudsz segíteni, szóval bármilyen nehéz is, ne merülj bele az önsajnálatba, hanem épp ellenkezőleg próbálj meg kilábalni belőle. Tanácsot most nem írok, mert mindenkinek más válik be, hogy hogyan, de idővel mindenki túl tud lépni, ha pedig nem teszed, csak a saját dolgod nehezíted. Sok sikert!
2018. aug. 29. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:

Tapasztalat: Ilyenkor az első dolog, ami történik az az, hogy kipletykál a barátnőivel és jót röhögnek rajtad.

Szóval, ne tedd.

17/l

2018. aug. 29. 13:07
 16/17 anonim válasza:
Mutasd ,hogy boldog vagy,az hat rá ne félj. ezt leszarná.
2018. szept. 3. 23:21
 17/17 veterán vas ***** válasza:

Ne üzengess, és ne sajnáltasd magad!

Ha találkozol Vele mosolyogj, de azonnal indulj az ellenkező irányba!

Legyen benned tartás!

2018. szept. 4. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!