Miért jó néhány embernek átkutatni a másik cuccait?
21 éves vagyok, el voltam szavazni, anyám átkutatta a táskám. Még a rúzsomat is nézegette. Arra se fáradt, hogy ugyanúgy visszarakja.
Ugyanez megy, ha elmegyek suliba is. Vagy fürdeni, akkor a telefonomba.
Múltkor ki volt húzva a fiókom, meg kibontva a pénzes boríték. Egy ezres hiányzik, nem is érdekel, lehet nem volt aprója, kellett valakinek. De akkor miért tagadja? Meg biztos megbolondultam. Mondja meg, nem baj.
Az én anyám ugyan ilyen. Még ő ordibál velem, mit képzelek, h meggyanusitom,es hulye vagyok. Gondoltam veszek lathatatlan tintat,majd az ő keze kék lesz,ha hozzányul.
Mindig ilyen volt,ilyen is marad. Meg is romlott vele a viszony. Reg...
"Eljatszottad a bizalmat?"
Szerintem az, hogy eljátssza valaki a bizalmunkat, nem jogosít fel minket arra, hogy a személyes dolgai között turkáljunk.
Nekem az apám volt ilyen, kellett neki pénz és volt 5 ezer forintom összegyűjtve, elrakva. Mikor hazamentem konkrétan ki volt borítva a fiók, a pénz meg sehol. Amikor kérdőre vontam akkor még neki állt feljebb, hogy majd visszakapom meg hogy "amúgy is ők adták az nem az én pénzem". Majd később odavágott egy 500-ast és tagadta hogy 5 ezret vett volna el. Mindez általános iskolás koromban amikor az az 5 ezer nagyjából olyan összegnek tűnt mint ma 200 ezer.
Amúgy a kérdésre:
- Szobaajtó bezár
- Fiókot lezárni
- Pénzt bankban/elzárva tartani
- Telefonra minta/kód/ujjlenyomat olvasó
Plusz leb..sznám rendesen, hogy mit turkál a cuccaim között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!