Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi lenne a helyes?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy megismertem egy lányt jelenleg fülig szerelmes belém,nekem is tetszik és 3 év van köztünk ami nem sok csak az a baj hogy 13 éves,és én már nem tudok dönteni mi lenne a helyes döntés. Válaszokat előre köszönöm!:)
2018. aug. 27. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem mész túlzásba. Csak maradsz a csólnál akkor nem lesz baj.
2018. aug. 27. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Te 16 vagy, akkor valószínűleg lassan 17, vannak már szexuális igényeid, ezeket ne egy gyerektől várd el, hogy kielégítse...
2018. aug. 27. 00:16
 3/6 A kérdező kommentje:
Bocsi...de félreértetted egyáltalán nem várok el szexuális kapcsolatot://...ez még meg sem fordult a fejembem
2018. aug. 27. 00:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem baszni akarsz vele, mint mondtad akkor a három év az teljesen elfogadható.
2018. aug. 28. 02:34
 5/6 anonim ***** válasza:
13 évesen az ber nem érezhet szerelmet, mert nem termeli a teste az ezért az érzelemért felelőshormonokat.... ._.
2018. aug. 28. 16:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Ez szerintem hülyeség...
2018. aug. 29. 03:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!