Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez az, , érzelmi ingadozás" nálam?
Igazából nem is tudom, hogy nevezzem. Ma van öt hónapja, hogy szakítottunk az exemmel, és eddig úgy éreztem, hogy utálom, már nem akarok tőle semmit, eddig mindig keresett, kb 2-3 hetente, de már egy hónapja abszolút nem beszélünk, mindenhol letiltott, instán, facen, letiltotta az összes telefonszámomat, az összes haveromat, barátomat, barátnőmet, pedig én soha nem kerestem, ő volt az, aki mindig a haverjaimon keresztül üzent nekem.
Kb 1,5 hónapja volt egy pasi, akivel kavargattam, és mellette nem gondoltam rá kb semennyit, de mióta vele is megszakadt a kapcsolat rájöttem, hogy az a pasi mennyire különbözik az exemtől, és, hogy ő mennyire szeretett engem(Még, ha ez nem is igazán látszott, míg együtt voltunk), de ha nem szeretett volna nem keresett volna meg szakítás után kb ötvenszer. Olykor eszembe jut, hogy hogy viselkedett velem, és olyankor düh és utálat fog el, de ha meg belegondolok, hogy mennyire szeretett, akkor meg hiányzik. Még mindig szeretném?
Talán elszúrtam, és tényleg elengedtem egy pótolhatatlan embert? Mi bajom van? Kérlek segítsetek!
/L
1,5 hónap nem az a nagyon nagy idő miután nem lehet ugyanaz a kapcsolat 😂
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!