Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha adnék ajándékot neki, az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha adnék ajándékot neki, az túl nagy lépés lenne? 14F Többi lent!

Figyelt kérdés
Ismerek egy lányt, kb 1 éve. Őszig csak ritkán beszéltünk, utána napi szinten. December elején úgy az egésznek vége lett, de szilveszterkor felkértem egy lányt táncolni(Skót Hatosra, ha ismeri valaki) és végül cserélt a lány, hogy velem táncoljon. Utána újra elkezdtünk beszélgetni, de nem olyan sokat. Mikor odamentem hozzá január második hetében beszélgetni, nagyjából meg se szólalt, de múlthét pénteken, mikor le akartam ülni egy székre, ami az ő mellette volt, automatikusan arrébb húztam a széket és mikor leültem megkérdezte tőlem, hogy félek tőle, vagy miért ültem arrébb(felháborodott hangon). Most szombaton lesz a szülinapja és nem tudom, hogy adjak-e neki valami apróságot, mert nagyon nagy lépésnek gondolnám, de valahogyan el kéne kezdeni. Mit gondoltok erről, és a lány "lépéseiről"?

2016. febr. 9. 21:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Valentin napra adhatsz anya is nnyagat hogy v meik csajnak mier nem viszek😂
2016. febr. 9. 21:27
 2/5 A kérdező kommentje:
Meg tudod fogalmazni a válaszodat légyszíves, mert nem tudom elolvasni. :(
2016. febr. 9. 21:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Vagy hogyan indítsak beszélgetést úgy, hogy a végén én "tegyek neki jót" azzal hogy felajánlok neki vmit?
2016. febr. 9. 21:31
 4/5 anonim válasza:
Szerintem csak valami jelképeset vegyél neki valami olcsót egyszerűt, de azért legyen mögötte valami(pl.: egy kártya+kevés csoki)
2016. febr. 11. 21:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Adj neki valami olyat, ami így köthető kicsit kettőtökhöz. Ja meg csokit, a lányok szeretik a csokit.
2016. febr. 11. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!