Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavar ha egy fiú nyaralásotok alatt folyamatosan rátok ír?
Figyelt kérdés
Hogy világosabb legyen a kérdés, egész jól megvagyunk a lánnyal s minden most éppen elutazott nyaralni de nem akarok minden nap ráirni ne tűnjön úgy mintha túlságosan nyomulnék. Plusz pihenni ment s üzenetezni akkor is fárasztó/bosszantó lehet ha számodra fontos emberrel beszélgetsz.2018. aug. 23. 16:38
1/3 anonim válasza:
Ha tényleg kedvel akkor szerintem nem gáz, ha napi egyszer megkérdezed hogy érzi magàt neg mit csinál... Esetkeg írd neki, hogy nem akarod zavarni és szóljon ha sok vagy.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel probléma.
Kérdezd meg, hogy zavarná-e ha minden nap írná neki.
Inkább az lenne a zavaró ha 5 percre eltűnik és folyamatosan írkálsz neki hogy hol van, stb..
3/3 anonim válasza:
Engem nem zavarna.. Mi Görögországba szoktunk járni, általában a napom akkor 2 hétig abból áll, hogy felkelek 10-kor, 12-kor ebéd, 13:30 körül pedig irány a tenger, kb 18-ig, majd 19-22 óráig este járkálok (ott Gorogbe este "van élet", a főutcák tele, etc..), illetve fent maradok 1-2-ig kb.
Alapjárat kelés után és miután visszatértünk az esti jarkabol, telefonozok (tudom, nem feltétlen tesz jót 😅😅), akkor egyáltalán nem zavarna, ha folyamatosan beszélnénk a crushommal.. Sőt, két kezemet összetenném érte 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!