Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Léteznek még értelmes fiúk?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még értelmes fiúk? (16/L)

Figyelt kérdés
Tehát az van hogy elég népszerű vagyok és ez miatt egyre több fiú van körülöttem. Sokszor észrevettem, hogy a fenekemet vagy a melleimet nézik vagy hogy rólam beszélnek ami jól esik de rosszul is mert csak a melleim meg a fenekem érdekli őket

2018. aug. 21. 21:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hát hogyne léteznénk. :) csak túl sok a köcsög es nehezen észrevehetőek vagyunk.
2018. aug. 21. 22:16
 12/21 MessorKing18 ***** válasza:

Léteznek. Csak vidéken élünk. Én is egy értelmes lányt keresek aki olyan hogy kedves és okos.

Az utazás nekem sose távolság de ha találok olyan lányt aki érdemes arra hogy szeressem azért életemet adom.

18 éves vagyok és őrvezető tiszt.

Az ami igazán számít nekem hogy engem szeressen és én is őt. Minden többi probléma megoldható.

2018. aug. 21. 22:21
 13/21 anonim ***** válasza:
Léteznek,de ritkán lógnak "népszerű" lányokkal
2018. aug. 21. 22:25
 14/21 anonim ***** válasza:

Kar lenne tagadni h elsonek a melleket meg a segget nezzuk meg...nemtudom mit varsz tolunk

Amugy meg az h minek tekint az attol fugg h milyen vagy

Ha arra a bizonyos dologra vagy jo akkor arra voltal jo es kesz

#csakertelmesfiukvannak

.

Kappa

2018. aug. 21. 22:30
 15/21 anonim ***** válasza:
Leteznek! Csak jol kell kifognod!
2018. aug. 21. 22:44
 16/21 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a legtobb baratom fiu. Mindegyikojuk nagyon normalis es nagyon imadom oket, annak ellenere, hogy ok is folyamatosan bamulnak, vagy megjegyzeseket tesznek.. 😂 Tini fiuk, nem nagyon tudnak mit csinalni, szerintem neha mar eszre sem veszik, de ennek ellenere meg nagyon rendesek, udvariasak stb.. Mar megszoktam, nem is zavar igazan, de ha megis akkor szolok es kesz. Aludtam is mar veluk nem is egyszer de ez sem valtoztatott a velemenyemen.

15/L

2018. aug. 21. 23:14
 17/21 anonim ***** válasza:
30%
Kihaltak és csak rovaragyúak vannak még.
2018. aug. 22. 01:22
 18/21 anonim ***** válasza:
Hát szerintem értelmes vagyok. Én leginkább a belső tulajdonságok miatt kedvelek meg egy lányt :)
2018. aug. 22. 07:02
 19/21 anonim ***** válasza:
Vannak csak adni kell nekik is lehetőséget :)
2018. aug. 22. 16:30
 20/21 anonim ***** válasza:
Ne a közönségesek meg felszínesek között keresd és megtalálod. F
2018. aug. 22. 22:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!