Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még értelmes fiúk? (16/L)
Kihaltak, tapasztaltam, hidd el...
/L
Persze, léteznek/létezünk.
Csak hát mi a szabadidőnket nem azzal töltjük, hogy az éppen aktuális menő csajt rajongjuk körül, hanem inkább megyünk a haverokkal túrázni, különórákra járunk, stb. Emellett pedig nem egy "menő csajnak" fogunk udvarolni, aki a mainstream dolgokat úgy beveszi mint kacsa a nokedlit, hanem inkább egy kedvesebb, értelmesebb lánynak:)
17/f
Az hogy megnéz, még nem jelenti hogy nem értelmes. Ha pofátlanul csinálja, és még a haverokkal is kitárgyalja az már barom
De te is megnézel egy formás férfi fenekét nem? 😀
Hát, habár nekem sikerül a figyelem/társaság központjában lenni (jó értelemben) és hát "népszerűnek" is mondhatom magam, attól en még normális fiú vagyok (legalább is annak tartom magam) és nem is azt lesem, h mikor tudom valamelyik csajt magamévá tenni xdd. Számomra sokkal többet ér, ha lány valamibe veszi magát, és nem dobja oda magát.
De a lényeg, hogy leteznek normális fiú, én is járok bulizni, edzeni, és 100 like felett van a profilkepem Fb-n xdddd, és mégsem akarok meghuzni EGYBŐL minden csajt;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!