Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretetből szerelem?
Van egy fiú, nagyon jó barátom, nagyon szeretem, de nem vagyok belé szerelmes. Ő viszont belém igen. Emiatt az utóbbi időben kicsit feszült a kapcsolatunk. Ő az egyik legfontosabb ember az életemben, nem akarom elveszíteni.Érdemes adni egy esélyt a kapcsolatnak, ha nálam nincs meg a "rózsaszín köd"?
17/L
Nyugi ilyenem volt nekem is, csak a másik nézőpontból :-D
A csaj szépen elmondta, hogy fontos vagyok neki de csak mint barát,nekem meg elég fontos volt a barátságunk hogy ezt elfogadjam
Azóta is legjobb barátok vagyunk, és már én sem tudnâm elképzelni hogy több legyen köztünk
A lényeg hogy mond el neki hogy attól hogy nem ùgy szereted még nagyon szereted és fontos neked. Nálunk ìgy történt, ezzel megnyugtatta a sértett büszkeségemet :-D
(Előző komment elő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!