Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire normális az ha a szüleim nem engedik, hogy egy ágyba aludjak a barátommal?
Figyelt kérdés
Én is 18 vagyok és a barátom is.2018. aug. 16. 01:36
1/6 A kérdező kommentje:
2 hónapja vagyunk együtt
2018. aug. 16. 01:45
2/6 anonim válasza:
Normális, főleg ilyen rövid ismeretségnél. Mivel ők gondoskodnak rólad még és valamiért nem tudnak benned és a barátodban teljesen megbízni nem akarnak megkockáztatni egy váratlan terhességet, vagy rosszabbat.
Ha téged ez zavar, akkor beszéld meg velük. Mégis mi az ami visszatart ettől? Nem fogja senki leharapni érte a fejedet.
3/6 anonim válasza:
Ez nem normális.
18 vagy, nem 12. Ezt beszéld meg a szukeiddel. Hogy ha szellemileg még nem is, de testileg érett nő vagy, és vannak szükségleteid ....
4/6 anonim válasza:
Szerintem sem normális. 18 vagy, egy felnőtt nő. Szerintem el tudod már dönteni mit szeretnél és mit nem, nem vagy már gyerek, sem Te sem Ő. Beszélj velük!
5/6 anonim válasza:
Mit mondanak, miért nem?
Ottalvást külön ágyban, vagy kettesben lenni nappal engednek? Csak nálatok nem lehet vagy hozzá se mehetsz?
6/6 anonim válasza:
15 éves lányok terhesek 15 éves fiúktól. De az hogy egy 18 éves fiú ne alhasson eggyütt a barátnőjével és még ezt normálisnak is tartod kedves kommentáló ... Na de kedves kérdező szerintem beszélj erről a szüleiddel hogy ne védjenek ennyire 18 vagy. Állj ki magadért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!