Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Hogyan tudnék nem szerelmes lenni belé? Több mint 2 éve szeretem. Többi lent/
Figyel ha fontos vagy neki akkor biztos vagyok benne hogy keresne
Mivel nem keres ezert elkepzelheto hogy semmit nem jelentesz neki
Annyit kerek toled hogy ne ess abba a hibaba mint en
Ne irj neki ha nem ir vissza
Es ha el akarod mondani mit erzel iranta akkor eloben tedd
En bevallottam az erzelmeimet valakinek.. Es annyi irt hogy: szupi ne írj többet pls
Szoval ne ess ebbe a hibaba..
Legyel mindig pozitiv es majd allj oda a szeme ele es mondj el mindent amit erzel
Veszteni valod nincs mert ha elutasit akkor meg sem erdemelt teged
Nagyban egyet értek az előző válaszolóval.
Bár én a helyedben nem vallanám be neki az érzéseimet, ha jelenleg ennyire nem foglalkozik veled. Szerintem nem éri meg vele foglalkozni. Ne írj neki, ne köszönj neki, semmi. Zárd ki az életedből és keress valaki olyat, aki törődik veled és képes éretten kezelni az ilyen helyzeteket.
Tudom, hogy nehéz nem rá gondolni meg ilyenek, de a saját érdekeidet tartsd szem előtt ebben a helyzetben. Ne szenvedj egy fiú miatt, ha nem muszáj :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!