Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (Többi lent)
Most erre mit mondjunk? Ha te se' tudod mit akarsz, mi hogyan válaszoljunk?
Már-már kiráz tőle a hideg, de azért jól esik, hogy rád írt? wat?
Nem lehet, hogy csak a gondolat esik jól, hogy valaki érdeklődik irántad?
Ilyen nálam is volt, h. valamiért 'megutáltam' srácokat, akik korábban udvaroltak/ nyomultak, és még el is tudtam volna velük képzelni magam. De valamiért volt egy pillanat, amitől kezdve másképp' néztem rá(juk), és finoman leépítettem őket, és vártam vki. újra...
Némelyiküknél így utólag (15-20 év elteltével) magam sem értem, mi volt a gond...
Ha 'nem csinált semmit', én nem zárnám ki, h. kapcsolatban maradj vele (beszélgetés, chat), és lehet, h. egy-két év múlva megváltozik róla a véleményed és a kettőtök viszonya, esetleg hosszú távon lesz egy barátod (nem szerelmed, de még az is lehet).
Tényleg nehéz a kamaszkor - főleg érzelmileg. Felnőtt fejjel sok mindent másképp' fogsz látni, átértékelni olyan - akkor - problémaként jelentkező dolgokat, ami 25-30 évesen csekélységnek fog tűnni, és amelyeket néhány beszélgetéssel meg/ fel lehetett volna oldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!