Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is furcsa ha egy 25 éves férfi egy 14 éves lánnyal akar bármit kezdeni?
░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░▄▄░░░░░░▄▄▄▄░░░░░
░░░▐▀▀▄█▀▀▀▀▀▒▄▒▀▌░░░░
░░░▐▒█▀▒▒▒▒▒▒▒▒▀█░░░░░
░░░░█▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▀▌░░░░
░░░░▌▒██▒▒▒▒██▒▒▒▐░░░░
░░░░▌▒▒▄▒██▒▄▄▒▒▒▐░░░░
░░░▐▒▒▒▀▄█▀█▄▀▒▒▒▒█▄░░
░░░▀█▄▒▒▐▐▄▌▌▒▒▄▐▄▐░░░
░░▄▀▒▒▄▒▒▀▀▀▒▒▒▒▀▒▀▄░░
░░█▒▀█▀▌▒▒▒▒▒▄▄▄▐▒▒▐░░
░░░▀▄▄▌▌▒▒▒▒▐▒▒▒▀▒▒▐░░
░░░░░░░▐▌▒▒▒▒▀▄▄▄▄▄▀░░
░░░░░░░░▐▄▒▒▒▒▒▒▒▒▐░░░
░░░░░░░░▌▒▒▒▒▄▄▒▒▒▐░░░
Szerintem ne próbálj ennyire beleszólni mások magánéletébe, főleg, ha nem kértek meg rá. Képzeld, ha neked lenne egy titkos pasid, és egy barátnőd jeletnené szüleidnek, mert nem tetszene neki a származása, vallása, bőrszíne, bármi...
14 éves, azzal fekszik le, akivel akar, neked ebben a kérdésben nem osztottak lapot. Persze egyáltalán nem biztos, hogy eljutnak odáig...
14 évesen azzal fekszik le, kivel akar?
Ti most szórakoztok 😀???
14 évesen basszus😂😂
Valóban van olyan, hogy szerelemben nincsen kor, de egy 14 éves mit akar egy 25 évestől? Maximum olvashatná neki az estimesét 😂. Ne röhögtessetek már kérlek. Tényleg nem számít a korkülönbség, de ez szerintem nem megfelelő, mivel ez a 14 éves nem fog megfelelően fejlődni. Ő még gyerek. Majd 5 év múlva mehet, de ez még nagyon fiatal egy 25 éveshez képest...
Megértelek, bár valóban nem lenne szabad ennyire beleszólni, de azért a szülőket legalább figyelmeztetni kéne, hogy figyeljenek a gyerekre, mert baj is lehet belőle. Komolyan lehet belőle baj. Lehet, hogy 21. század, meg hasonló szarságok, amikkel itt dobálózni szoktak, de na. Nem. Egyáltalán nem fekszik le 14 évesen azzal akivel akar...
Utolsó pontosan ezt gondolom én is!
Egyébként én örülnék ha lenne ilyen barátnőm aki elmondanám h hülyeséget csinálok
Utolsó válaszoló vagyok.
Ez sajnos nehéz dolog, mert ilyenkor elvakultan gondolkodik az ember. Nekem is volt egy lány pár hónapja, aki elcsavarta a feje9mt. Mondták is nekem, hogy vigyázzak, mert 3 évvel volt idősebb. Én 16 vagyok. Az mondjuk még nem annyira nagy különbség, de már tapasztaltabb akkor is az életben. Nem egy ember furcsállta ezt az egészet. De tessék. Egyszercsak nem írt és ott sétált meg csókolózott egy másik palival... Tehát nehéz meggyőzni ilyenkor az embert az igazságról, de próbálkozni szabad.😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!