Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor fog már túllépni?!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mamusz02 kérdése:

Mikor fog már túllépni?! Miért bánik velem így?

Figyelt kérdés

A jelenlegi párommal január végén ismerkedtem meg, eleg hamar összejöttünk, februárban. Mielőtt megismert volna, január elején szakítottak az előző barátnőjével akivel 2 évig volt együtt. Miután összejöttünk együtt voltunk egy hétig, ugyanis a volt barátnője felhívta sírva, mennyire hianyolja és megbánt mindent. Termeszetesen nem kellett sok, rögtön visszament hozzá. Én megtartottam vele a baráti kapcsolatot, persze mert őrülten odáig voltam érte és nagyon közel került hozzám rövid idő alatt, és tudtam hogy azt a 2 évet nem könnyű elfelejteni, így nem haragudtam ra semmiért, csak átverve éreztem magam. Aztán beszélgettünk találkozgattunk, sőt volt hogy többet találkozott velem mint a régi új barátnőjével. Rengeteget idegeskedett a csaj miatt, mert folyton csak veszekedtek, és persze én patyolgattam a kis szívét. Ez így ment 4 hónapig. Aztán elég csúnyán szakítottak május közepén. A csajnak rá 2 napra lett egy új palija, aztán rá fél hónapra mi is újra összejöttünk. Először azt éreztem ha nincs ő, jó vagyok én is. Aztán ezt megcáfolta az, ahogyan viselkedett velem. Mindig kedves volt, fogalkozott velem stb. Aztán volt jó sok nézeteltérésünk. Mint pl hogy állandóan a legjobb barátnőmmel telefonalgatott, ami engem kifrjezetten zavart, és ezt közöltem mindkettőjükkel, de persze én voltam a hisztikirálynő, aztán volt egy múltamban történt dolog, amit nem akartam elmondani neki, és letagadtam, és jól összekaptunk ezen. De azóta minden a régi. KIVÉVE, hogy folyton a régi barátnője új palijáról beszél, hogy mennyire megverné. Persze én tudom, hisz ostoba nem vagyok, hogy még mindig szereti a volt barátnőjét valamilyen szinten, annak ellenére is, amit csinált vele a csaj 2 éven keresztül (csalta, 2naponta kidobta stb.). Persze ő állítja, hogy nem szereti, sőt utálja már. De nem értem miért téma mindig az az új gyerek.

A másik probléma, hogy elkezdett velem mostanában úgy viselkedni, ahogy az exe viselkedett vele (ramnyomja a telefont,mondja hogy ne találkozzunk és egyéb hasonlók). És az a baj, hogy ezt ő is észrevette, azonban az istenért nem változtatna rajta. Mégis mit kéne tennem?

2018. aug. 7. 20:10
 1/2 anonim ***** válasza:
走れ! - Hashire - Fuss!
2018. aug. 7. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott a francba ez egy gyökér.

Próbálj meg ki szeretni belőle és lásd még mennyire nyomorult.

2018. aug. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!