Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elfogadható ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható ha egy 19-éves lány egy 17-éves fiúval jár? 17F

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy 19 éves lány eleinte zavart hogy idősebb de mivel sokat gondolok rá így már nem érdekel de szerintem őt zavarná hát ez van elég kiszámít hatatlan az élet amúgy még soha egy lány sem tetszett és nem is terveztem barátnőt váratlanul ért de hát ez van sok értelmes választ várok mer elégé vacilálok.
2018. aug. 4. 22:20
1 2
 11/14 anonim válasza:
Én 19 éves lány vagyok és ha a fiú olyan, engem nem zavarna a kora, a 17 már nem kevés annyira, csak 2 év, pár év múlva meg már egyáltalán nem fog, ennyire sem számítani:)
2018. aug. 5. 01:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást meg a sok választ.:)
2018. aug. 5. 07:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha egyikőtöket sem zavarja a különbség, hajrá, szurkolok nektek.

Ez a két önmagában pedig kicsit sem sok.

2018. aug. 5. 14:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Tesóm 17, barátnője 18, soha senki nem szólta meg őket. (Több, mint 1 év különbség). Ne mások véleménye érdekeljen.
2018. aug. 6. 09:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!