Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek elfogadható ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek elfogadható ha egy 19-éves lány egy 17-éves fiúval jár? 17F

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik egy 19 éves lány eleinte zavart hogy idősebb de mivel sokat gondolok rá így már nem érdekel de szerintem őt zavarná hát ez van elég kiszámít hatatlan az élet amúgy még soha egy lány sem tetszett és nem is terveztem barátnőt váratlanul ért de hát ez van sok értelmes választ várok mer elégé vacilálok.
2018. aug. 4. 22:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz.
2018. aug. 4. 22:23
 2/14 anonim válasza:
Ezt ti döntsétek el. Részemről elfogadható lenne, de általában a fiú szokott az idősebb lenni. Ha titeket nem zavar a korkülönbség, akkor szerintem nincs gond. Viszont ha még egyáltalán nem ismered a lányt és csak úgy oda mész hozzá, hogy "járunk?", akkor nem hinném, hogy sok esélyed lesz.
2018. aug. 4. 22:30
 3/14 anonim ***** válasza:
Semmi akadálya! De nem lesz könnyű, mert úgytudom a lányoknak az idősebb fiúk/pasik jönnek be. (Mármint a tőlük 1-2 évvel öregebbek) :D
2018. aug. 4. 22:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) de még jöhetnek.:D
2018. aug. 4. 22:41
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha felnősz, akkor senkit sem fog érdekelni.. Ha 20 pár évesek lesznek onnantól senkit nem fog érdekelni.. Jobb a lányoktól tanulni, szerintem erre majd te is rájössz. Csak ne hagyd magad olyan könnyen.
2018. aug. 4. 22:55
 6/14 A kérdező kommentje:
Köszi várom a további válaszokat a kár bővebb leírással amúgy a lányt már 1 éve ismerem és néha dumálunk.:))
2018. aug. 4. 22:59
 7/14 anonim ***** válasza:
Én 18 évesen vagyok szexkapcsolatban egy 27 éves nővel, van hogy néha elmegyünk kettesben valahova. Mondjuk én jobban nézek ki a korombelieknél.
2018. aug. 4. 23:13
 8/14 A kérdező kommentje:
Ja aszt amúgy el felejtettem le írni hogy a lány nagyon kedves meg szép de engem a mi igazán megragadott benne hogy nagyon tetszik a személyisége.
2018. aug. 4. 23:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Férjem 16 volt én 18 mikor összejöttünk. Nem látszott akkorsem a korkülömbség. Sőt idősebbnek nézett akkor is és most is. 2 év nem sok már ebben a korban.
2018. aug. 4. 23:23
 10/14 MessorKing18 ***** válasza:

Húzd meg mint anyám az autót.

Nem az a lényeg hogy ki idősebb

Nincs nagyobb differencia mint 3 év így az értékek és az érdekek részben közösek. És ha tényleg tetszik. Rajtad áll barátom

2018. aug. 5. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!