Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi igazság alapja lehet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi igazság alapja lehet?

Figyelt kérdés
Egyik embernek, akinek elmondtam a titkot,hogy szerelmes vagyok egy fiúba akit ő is ismer megálmodta,hogy én táborban bevallom neki és ő is mondta,hogy tetszem neki, és összejöttünk.Ez a való életben hogy müködne?

2018. aug. 3. 19:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezotéria kategória
2018. aug. 3. 20:23
 2/3 anonim ***** válasza:
Álmodni bármit lehet
2018. aug. 4. 00:34
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát vagy jóslóálom volt ha igazat mondott, vagy nem volt jósló álom, még ha igazat is mondott.

Szóval bármit álmodhatott, ami foglalkoztatja, lehet, hogy pl alvás előtt elékpzelt titeket együtt, és csak azért ezt álmodta, de lehet, hogy nem; lehet, hogy üzenet volt a felsőbb énjétől.

2018. aug. 4. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!