Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most ezt szerintetek én túlzom el vagy van benne igazság?
Szerintem a későbbiekben se tiltsd el tőle viszont, ahhoz h nyugodt legyél 100% ig meg kell tudnod biznod benne, ehhez meg az kell h mindenben őszinte legyen hozzád.
A megoldás az lehet h beszéltek róla mert egy egeszseges kapcsolatban barmit meg lehet beszelni es akkor tudni fogod h megbizhatsz e benne. ( viszont igy leiras alapjan nem hiszem h megcsalna teged...bar ez csak az en velemenyem)
Ha a lány élete első szerelme volt, akkor nem tudom mit nem értesz azon, hogy "mit esz abba a lányba". Ha kihasználta, és ezt a srác is így gondolja, akkor nem maradtak volna jóban, mert senki sem szereti, ha kihasználják, az anyukák meg hajlamosak a kicsi fiúkat szentnek látni, és a lányra kenni, ha félresiklott egy kapcsolat.
Ha soha nem fogod elfogadni, akkor kár ezen pörögni, mindig ott lesz benned a kétely és a féltékenység, ami megmérgezi a kapcsolatot. Ha túlzol, ha nem, te így gondolod, és ez az ami számít. Most az exe van, ha ezen túlteszed magad, akkor később lesz más, akitől féltheted. Szerintem beszélj a barátoddal. Ha tudtok bízni egymásban, akkor hagyd abba a féltékenykedést. Ha nem, akkor szakíts vele és lépj tovább, hogy későbbi sérülésektől óvd magatokat.
Ami tuti biztos: amíg nem tanultok meg bízni az aktuális barátoddal egymásban, addig nem fog működni senkivel semmi. Persze ezzel sebezhetővé teszitek magatokat a másikkal szemben, de enélkül csak elvagytok egymással és ennyi, nincs tényleges kapcsolat.
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!