Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy jöjjek rá?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy jöjjek rá?

Figyelt kérdés

A kiszemeltemnek az egyik nap tettek fel kérdéseket, és ő válaszolgatott rájuk. Az egyik kérdés ez volt: "Tetszik valaki?"

Ez a kérdés egy "Nem tudom, talán"-nal meg lett válaszolva.

Az egyik barátnőm is látta, aki váltik állítja, hogy szerinte én vagyok az.

A bökkenő a dologban, hogy én is megkérdezten a fiút, és azt válaszolta, nem tetszik neki senki.

Tudom, hogy a témát inkább csak le szerette volna zárni, de én kezdem magam rosszul érezni.

Hogyan tudhatnám meg, hogy nekem(szerintem nem én tetszek neki), vagy a barátnőimnek (akik azt mondják feltünően én vagyok az aki bejön a srácnak) van igaza?

~Girl/14

2018. jan. 14. 13:35
 1/1 anonim válasza:

Szia! Szerintem ne hagyatkozz túlságosan egyikre sem. Mert a barátnőd sem gondolatolvasó, hogy tudja ki mire gondol, illetve a fiútól természetes, hogy rávágja, ha megkérdezed, hogy tetszik-e neki valaki. Főleg, ha te tetszel neki.

Én látok rá esélyt - bár nem ismerlek titeket, szóval elég nehéz így megmondani -, hogy a srácnak bejössz. Beszélgess vele, barátkozzatok, aztán ha tényleg tetszel neki, azt el fogja árulni a viselkedése. Akaratlanul is, de el fogja:)

Sok sikert!:)

15L

2018. jan. 14. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!