Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, lányok! Van egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, lányok! Van egy nagyon szép lány, írnék pár dolgot, véleményeznétek?

Figyelt kérdés

No..a csaj gyönyörű, alig birtam megszolalni mellette, de amugy munkatársam, és akadt egy közöz cigizés ahol, ugymond, felszakadtak ezek a korlátok, ő egy vicces srácnak tart,

Én nagyon szeretnék összejönni vele, és itt olvastam egy olyat, hogy ti inkább az érdeklődő beszéllgetést kedvelitek, nem amikor elhülyüni...és inkabb hogy mizu meg ilyenek..pedig basszus a legjobb szituk voltak amikor olyat tudtam vopna szolni:D

Thx ha elolvastad..es hatalmas ölelés ha valaszolsz valamit..konkrétan amnyit szeretnék, hogy az első lépésben sokat segítt ez az oldal..most a másodikba kérném :)

U.i...remélem érthető, negyedik napja éjszakázok

2018. aug. 2. 20:29
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nyiss felé ahogy eddig tetted, viszont azért remélem nincs párja, mindenképp járj utána mielőbb komolyabban is beleélnéd magad. Sok olyan van, aki csak jófejségből nyit, és félre lehet érteni.

Ha szabad a pálya, akkor legyél érdeklődő felé, de ne mássz rá, azt sose szeretik. Adj egy fajta teret, szabadságot neki, hogy ő is kialakíthasson egy képet rólad.

Ha úgy látod, viszonzott a dolog, akkor hívd el külön, és menjetek el valamerre.

Sose félj, Légy magabiztos, és tudd mit akarj! :) mindig nyerő. A humor pedig sose hátrány!

Hajrá!

2018. aug. 2. 20:40
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:D
2018. aug. 3. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!