Mondd neki, hogy nagyon szép a szeme, bár klisé, de én örülnék neki, szerintem aranyos bók lenne:) Rajzolj neki rózsát, nem baj, ha nem sikerül jól, az a lényeg, hogy szívből adjad; fagyizni is akár elmehetnétek; és akkor nemtom fizethetnéd pl az ő fagyijának is a felét vagy az egészét; ez nemtom, mennyire megnyerő; másik meg hát ha már ott vagytok valami helyszínen, akkor annyi ott az inger, szerintem biztos hogy jobban eszetekbe jutnak dolgok, amikről lehet beszélgetni. Ja de és amikor már ottvagytok a helyszínen, ha állni akarod a fagyiját, akkor szerintem ott ajánld föl, ne pl fészbukon. De ha pl ilyen cukrászdában futtok össze, akkor nemtom, mennyire nyerő az, hogyha megkérdezed ha egyedül ül az asztalánál, hogy leülhetnél -e; talán az nem annyira nyerő, meg amúgyis lehet, hogy mindjárt jön, akivel jönni akart, és neki foglalja a helyet. Szóval hát nemtom , annak mennyire örülnék, ha úgy odamennél, ha én pl úgy terveztem, hogy egyedül fogyasztom el azt a sütit. Hallottam már olyat, hogy valaki pl a saját anyjával kettesben ment el étterembe, és folyton rendelt mindenféle kajákat, mert nem akart az anyjával beszélgetni, és ugye tele szájjal azt nem lehet. Szóval direkt azért evett sokat. Szép a haja meg a mosolya is még pl. Hát nemtom. Szerintem dicsérni pl ezeket lehet; meg esetleg a cipőt; de azt sem annyira; hát, moziba esetleg ha elhívnád, és már esetleg előtte elmehetnétek mászkálni, hogy direkt még jóval a film kezdete előtt találkoztok, és akkor megveszitek a jegyet, utána elmentek sétafikálni; és filmkezdésre visszaértek. De mondjuk még tök fain, ha beálltok mégegyszer a sorba és vesztek kukoricát, vagy ha pl bevásárlóközpont, akkor talán flangálhattok/ ücsöröghettek azzal kint is valahol; csak ne borítsátok ki seholse. Ja és amúgy azért kellene jóval a film kezdete előtt találkozni, mert film alatt pl ugye nem tudtok egymással beszélgetni, egymásra figyelni; mert ott műsor van; de persze utána még dumálhattok, ha ráértek. Ja és legyél szerintem őszinte, mert az tök jó; meg vannak direkt ilyen randitéma-tippes-ötletes cikkek a neten; hogy miről lehet diskurálni egy randin. Vagy nemtom, ez nemeket megfordítva lehet, hogy picit furán venné ki magát, merthogy ott akkor a fiú lenne a bátortalan, ha ezt megcsinálnátok, ha van valami közös aranyos lány ismerősöd a csajjal, esetleg bevonhatnád, hogy mutasson be téged neki, hogyha ő partner ebben; meg látod ; h őszintén szeretne segíteni; abba csak olyankor érdemes belemenni, hogyha tuti. Esetleg a milyen szép időnk van- klisé; na az már picit tényleg lehet hogy közhely; de ha nagyon nem lenne más ötleted, akkor ezt is előránthatod. Én amúgy nem szoktam ismerkedni, szal inkompetens vagyok a témában; de hátha jókat írtam, és valamelyik működőképes:) Esetleg meséld el, hogy egyszer elmennél vitorlázni. Nemtom:):) #inkompetencia