Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Van egy lány aki nagyon tetszik de nem merek vele flörtölni. Mit javasoltok? (Ne azt hogy hagyjam el)

nemtom ez jó -e
pl
Szia, (a képeid/posztjaid alapján- ezt azért raktam zárójelbe, mert nem kell feltétlenül odaírni) nagyon szimpatikusnak talállak; azon gondolkodtam, lenne-e kedved ismerkedni.
és akkor később hogy ---de ezt amikor már napok óta dumálgattok, vagy hete, vagy valami, tehát nem gondolom rögtön lerohanni. Legalább egy dumálgatás szerintem kéne az elhívás előtt; amikor még nem hívod el, csak dumálgattok; szerintem praktikus lenne, bár működhet nélküle is , de sztem praktikus lenne.
esetleg összefuthatnánk valahol ha gondolod
Hát nemtom, én se vagyok feltétlen pl a szavak embere:) De ha tetszel neki, akkor szerintem így jó lesz; ha meg elhajt, akkor nem őt kerested; mégsem ő lesz a párod; de akkor se búsulj, vannak még szép, kedves lányok akikkel kölcsönös lehet a szimpátia:):)

Hogy nagyon kedves jelenségnek találod, és azon gondolkodtál, /abban reménykedsz, lenne kedved ismerkedni
Vagy nemtom. :) Talán így jó lenne, én valahogy így írnám:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!