Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Van egy lány aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Van egy lány aki nagyon tetszik de nem merek vele flörtölni. Mit javasoltok? (Ne azt hogy hagyjam el)

Figyelt kérdés

2018. júl. 2. 17:43
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Hogy készüljek fel erre?
2018. júl. 2. 18:53
 12/60 anonim ***** válasza:
Érezd magad méltónak arra, hogy legyen barátnőd; ha másnak is lehet kapcsolata; te miért lennél kevesebb náluk? Legyél király, Isten gyermekei vagyunk:) Bízzál picit jobban magadban. Ha azt látja, hogy egy jószívű fiú vagy, akkor az már tök jó; és ha még emellett a vonásaid is tetszenek neki, tehát külsőre is az esete vagy; az meg mégjobban tök jó:)
2018. júl. 2. 18:56
 13/60 A kérdező kommentje:
Hogy jelöljem be messengeren? Mit mondjak? Először nem mondhatom azt hogy szia eljössz a moziba?
2018. júl. 2. 19:01
 14/60 A kérdező kommentje:
Pls elmondod
2018. júl. 2. 19:07
 15/60 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok figyelj valahol elkell kezdeni tök mindegy hogy mit de valamiről dumálj a nővel hogy megismerjétek egy mást szép lassan. De szerintem nél egyél nyomulos csak szép lassan egyre többet beszélj vele nem kell feltétlenül bokolni azok csak szavak inkább vegyél neki egy csokit vagy virágot vagy rajzolj valamit. Egy szóval lebdmeg valamivel és mond aszt hogy eszt csak úgy hoztam neked sok szeretettel. :) viszont ha nem megy a próbál kozás ne és kétségbe akár hónapokon át is probálkoszhatsz szép lassan ha minden kötél szakad és süjed a hajó csak akkor add fel de tarcski. Amúgy én is hasonló hejzet ben vagyok tudom hogy mit beszélek hajrá. ;)
2018. júl. 2. 19:08
 16/60 anonim ***** válasza:

nemtom ez jó -e

pl

Szia, (a képeid/posztjaid alapján- ezt azért raktam zárójelbe, mert nem kell feltétlenül odaírni) nagyon szimpatikusnak talállak; azon gondolkodtam, lenne-e kedved ismerkedni.

és akkor később hogy ---de ezt amikor már napok óta dumálgattok, vagy hete, vagy valami, tehát nem gondolom rögtön lerohanni. Legalább egy dumálgatás szerintem kéne az elhívás előtt; amikor még nem hívod el, csak dumálgattok; szerintem praktikus lenne, bár működhet nélküle is , de sztem praktikus lenne.

esetleg összefuthatnánk valahol ha gondolod

Hát nemtom, én se vagyok feltétlen pl a szavak embere:) De ha tetszel neki, akkor szerintem így jó lesz; ha meg elhajt, akkor nem őt kerested; mégsem ő lesz a párod; de akkor se búsulj, vannak még szép, kedves lányok akikkel kölcsönös lehet a szimpátia:):)

2018. júl. 2. 19:12
 17/60 A kérdező kommentje:
De mit mondjak amikor bejelölöm?
2018. júl. 2. 19:13
 18/60 anonim ***** válasza:

Hogy nagyon kedves jelenségnek találod, és azon gondolkodtál, /abban reménykedsz, lenne kedved ismerkedni

Vagy nemtom. :) Talán így jó lenne, én valahogy így írnám:)

2018. júl. 2. 19:16
 19/60 anonim ***** válasza:
*vagy szimpatikus és kellemes jelenség
2018. júl. 2. 19:16
 20/60 A kérdező kommentje:
Csak mit mondjak amikor bejelölöm a szerelmemet?
2018. júl. 2. 19:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!