Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért vesznek semmibe a fiúk?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vesznek semmibe a fiúk?

Figyelt kérdés
Az a baj hogy van egy fiú aki tetszik. És nagyon csúnyán bánik velem. (Ezt értem arra mikor ír s hogy beszél velem). Én kedves vagyok vele de ő nem. És a másik baj hogy van barátnője. És az igazság hogy a lány 22 éves és a fiú 17! Akkor egyáltalán van barátnője mert én nem hiszem hogy van. Ha ő azt mondja akkor ő tudja. De van egy olyan érzésem hogy le is akar rázni is. Valójában egy 40 éves találkozón találkoztunk és állandóan nézett s én is őt. S másnap mikor ráírtam hogy miért nézett letagadta. Nem ertem miért hazudik. Segítsetek légyszi! Kéne egy kis bosszú mert nagyon semmibe vesz! Köszönöm előre is a válaszokat!🙂
2018. aug. 1. 20:20
1 2
 1/12 anonim válasza:
Hajrá!
2018. aug. 1. 20:22
 2/12 anonim ***** válasza:
89%
A stílusod alapján marha irritáló lehetsz. Remélem békén hagyod szegény srácot.
2018. aug. 1. 20:28
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Csak én nem értem, hogy mi a franc van? Katyvasz.
2018. aug. 1. 20:33
 4/12 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb találkoztok, nyújtsd ki rá a nyelved! El fog süllyedni szégyenében.
2018. aug. 1. 20:35
 5/12 A kérdező kommentje:
Úgy sikerült most
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Bosszúból te se foglalkozz vele és meg van oldva. Egyáltalán minek futsz olyas valaki után akinek 1. barátnője van 2. nem érdekled

Nem tudom hogy beszél veled vagy hogy viselkedik, de ha tényleg bunkó akkor inkább kerülni kéne az ilyen srácokat nem még foglalkozni velük meg csak azért is írogatni neki

7/12 A kérdező kommentje:
Néha rám ír s akkor is morrog. Igazad van és sokan azt mondták hogy ne fussak ilyen bunkó után
2018. aug. 1. 20:38
 8/12 anonim ***** válasza:
Ne írj neki többet szerintem. Nem tetszel neki, ennyi, túl leszel rajta. Hamarosan jönni fog olyan fiú, akinek tetszel.:)
2018. aug. 1. 20:55
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ÓMÁJGÁD!

Azért vagy háromszor el kellett olvasnom, hogy megértsem, de így sem sikerült mindent.

Az a kérdésem, hogy mit jelent ez?: "Valójában egy 40 éves találkozón találkoztunk"???? Mi az a 40 éves találkozó, ahol egy 22 és egy 17 éves is részt vesz? Vagy legalábbis a 17 éves fiúcska.

Más: sajnos ma nem tanítják, pedig fontosabb lenne még a szorzótáblánál is a SZELLEMI AUTONÓMIA elérése.

Értem ezalatt, hogy nem attól teszed FÜGGŐVÉ a saját önértékelésedet, a saját magad pozicionálását, hogy más ember mit csinál, mit mond, hogy viselkedik.

Gondold csak el: önálló "szellemi lények" vagyunk. Az egyiknek van egy viselkedése, világnézete, ízlése, hobbija stb stb vagy valami tulajdonsága. Az őhozzá tartozik, őróla szól. Semmi közünk hozzá.

Amit te érzel magaddal kapcsolatban, az pedig a tiéd. Ez lenne a szellemi autonómia.

Az elvárások pedig nem másak, mint a saját egoizmusunk, énségünk által generált képet rávetítünk egy másik emberre és csalódottnak érezzük magunkat amiatt, mert az illető nem olyan és nem azt teszi, amit mi szeretnénk, hogy legyen/tegyen. Gondold el, ez kb olyan, mintha a kék Ikarus busz haragudna az előtte haladó piros Porschéra, mert az piros. XD

Ez a másik ember autononómiájának a totális semmibevétele. Illetve a saját függőségünk kivetítése.

A saját lelki jól léted kulcsát miért bíznád egy másik emberre?

Miért rendeled alá magadat a másik embernek?

És aztán meg azért bosszút állni, mert nem viszonozza az érzelmeidet? Na ez az igazi agyrém, ne is haragudj!

Az más lenne, ha hitegetett volna és átejtett, akkor megérteném, hogy bosszús vagy. De úgy vettem ki a leírásból, hogy neki éppen bimbózó szerelem van kialakulófélben egy 5 évvel idősebb leányzóval, tehát nem ellened van, csak nem jössz be neki.

De arról ő kb annyira tehet, hogy nem tetszel neki, mint arról, hogy szereti-e vagy sem a töltöttkáposztát.

Ha "le akar rázni", akkor tiszteld és szeresd magadat annyira, hogy nem csinálsz magadból hülyét és nem kell lerázni, hanem abbahagyod a vele való foglalkozást. Ha nem hagyod abba, akkor sem fog megszeretni, csak egy szánalmas hisztis tyúknak tartani. Erre aligha van szükséged.

Az, hogy hazudik vagy sem, az nem a te dolgod, ne foglakozz vele.

2018. aug. 1. 21:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt ertem azon hogy a 17 éves fiúnak van egy 22 éves barátnője de ő nincs ott ahol a fiú. (Romániaban ott ez a szokás)
2018. aug. 1. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!