Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítsen valaki kezdek megőrülni tényleg leszbikus lennék?
Szóval 16 éves vagyok.
Tavaly nyáron rámjött a nyári depresszió. És akkor eszembe jutott h mivan akkor ha azert nem vagyok szerelmes jelenleg senkibe, mert leszbikus vagyok. Egesz nap sirtam de csak egy baratnomnek mondtam el aki megnyugtatott h nem vagyok az de ha az lennek se lenne baj. Azota o azt hiszi ezen tivabb leptem. Nos evkozben javult a helyzet aztan lett egy baratom akibe szerelmes lettem es az hogy leszbikus vagyok egy ido utan fel se merult bennem. Azonban egy hete ujra elojott rajtam a depresszio. Ebbol adoosoan ugye csokkent a libidom es talalkozni sincs kedvem nagyon senkivel...
es most ujra elkezdtem rettegni attol hogy meleg vagyok, bebeszélem magamnak egész nap ezen gondolkodom. Ugy erzem atverem a baratátomat mert igazabol leszbikus vagyok pedig nem vagyok... vagyis remelem. Buntudatot erzek anyukam fele aki homofob de nagyon szeret es en is ot. Félek hogy leszbikus vagyok hogy elvesztem a mostani baratomat.... az az igaszsag hogy a barátomba MOST ugy edzem
Nem vagyok szerelmes de ez csak a depi miatt kehet en nem akarom ot elvesziteni de ugy erzem nincs is ra szuksegem. De nem akarom elvesziteni. Mindig a fiuk tetszettek egyszer nem voltam lanyba szerelmes megis ketsegbe vagyok esve. Segitsetek kerlek hogy jussak tul ezen? Adjatok valami tanacsot a depi es ez ellen a borzaszto rogeszme ellen
"Te magad is leírtad logikusan, hogy a depressziód miatt csökkent a libidód. Felmerül tehát a kérdés, hogy mégis milyen úton módon jön a képbe a melegség. Segítek: sehogy. De kemény lehet az élet heteroszexuálisként jézusom. :( "nincs kedvem szexelni :( most tuti elkaptam :( a melegséget" :("
"hát te retardált vagy öcsém, egy kérdés: A LÁNYOKHOZ VONZÓDSZ VAGY A FIÚKHOZ? Erre képes vagy válaszolni? na ugye, ott a megoldásod. inkább gondolkozz egy kicsit mielőtt depresszióval diagnosztizálod magad kis szros gondtalan kölyökként csak mert mostanában ez olyan kva menő."
"anyukáddal meg beszélgess el a homofobságáról mert nem sok jót jelent ha a saját gyűlöletét fontosabbnak tartja mint mások szerelmét."
Azt nem értem, hogy léteznek manapság ilyen retardált emberek, akik ilyeneket írnak, közük nincs a témához, de azért élvezkednek rajta, hogy még belerúghatnak egyet a bajban lévőbe, ettől ti többek lesztek retardáltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!