Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el neki?

Figyelt kérdés
Nemrég kerültem új suliba. Ott rögtön megtetszett egy lány. Idővel egyre jobban beleszerettem. Megértő személyiség, de félek ha elmondom neki mit érzek iránta megutál és még csak barátok se maradhatunk. Azért aggaszt ez annyira mert, leszbikus vagyok. De tőle nem mertem eddig megkérdezni hogy az e. A jelek szerint a fiúk iránt vonzódik. Mit tegyek?

2018. ápr. 15. 20:07
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha poénkodtok, vagy kicsit közelebb vagytok egymáshoz a megfelelő alkalomkor kérdezd meg hogy megcsókolhatod-e. Ha elutasít, akkor mondd hogy vicceltél csak, kíváncsi voltál a reakciójára (esetleg utánozd milyen fejet vágott). Ha azt mondja igen, akkor pedig csókold meg :D

Hajrá ;)

18 bi lány

2018. ápr. 15. 20:19
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi ez jó ötlet :D
2018. ápr. 16. 05:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Ma megcsináltam amit mondtál, iskola kört futottunk, közben hülyültük ezért megkérdeztem. Először hülyén nézett rám majd magától megcsókolt. Elvileg együtt vagyunk!
2018. ápr. 16. 13:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, ez komoly? Ez baromi jó! Sokáig! :D
2018. ápr. 16. 18:04
 5/9 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Jajj de jó kérdező! 😊 örülök nektek!

Rádírhatok, kiváncsi vagyok a bővebb sztorira 😊

2018. ápr. 16. 18:20
 6/9 A kérdező kommentje:
Igen én sem hiszem el, de kiderült hogyvén is bejöttem neki.:D
2018. ápr. 17. 06:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Barcsak nekem is ilyen konnyen mennenek a dolgok:/ en nem merek lepni sajnos. Mert ha nem jonne be, akkor nap, mint nap kene latnom a suliban a tortentek utan. De lehet jol sulne el, nem tudooom😞😞😞 16/l
2018. ápr. 17. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Szép napot!

Nagyon gratulálok neked!

Megérdemelted az igaz szerelmet!

2018. ápr. 17. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg itt örülök a fejemnek hogy “miattam” jöttek össze 😁
2018. ápr. 17. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!