Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan mondjam meg neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

A barátommal 2 hónapja együtt vagyunk, de nem tudom, hogyan mondjam el neki, hogy szakítani akarok vele...

Azt nem szeretném elmondani neki, hogy egy másik srác is benne van az ügyben, mert akkor elkezdene kérdezősködni hogy ki az.

Nagyon megbántani sem szeretném őt. De egyszerűen már nem szeretem, de egy másik fiút igen.

Hogyan kéne neki elmondanom, hogy már nem szeretem? Kérlek segítsetek

2018. ápr. 3. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeret sehogyan sem tudod megbántás nėlkül. De inkább legyėl őszinte mint sem halogassad, hazudj. Mondd el neki,hogy nem vagy szerelmes, nincs ėrtelme folytatni stb... Ennyi.
2018. ápr. 3. 08:41
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is csak az őszintén. Mondd meg neki az igazat.
2018. ápr. 3. 08:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Szakítani nem lehet anélkül, hogy megbántanád a másikat. Hisz gondolj bele, visszautasítod az érzelmeit, őt magát. Kellemetlen helyzet ez, de ezt egyszerűen muszáj felvállalnod és beleállnod, mert így "csak" egy egyszerű pofon lesz neki, és nem egy hosszú szenvedés.

Mondd meg neki, amit ide is írtál, hogy már nem szereted.

2018. ápr. 3. 08:43
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget
2018. ápr. 3. 08:51
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Minek jöttél össze vele. Ezek szerint nem is szeretted, ha szeretted volna akkor még rózsaszin köd van, ha rózsaszin köd van akkor nem érdekel senki más.

Ha nem mondod el neki, úgyis kiderül, mert a másikkal összejösz. Őszintén vállald fel, hogy nem szereted és van egy másik gyerek.

2018. ápr. 3. 09:02
 6/11 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszod....
2018. ápr. 3. 09:14
 7/11 A kérdező kommentje:
Igenis szerettem.... Egy osztályba is járunk, szóval elég ciki lesz.... De nem baj, felvállalom.
2018. ápr. 3. 09:15
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A hazudozás cikibb lenne... Jobb gyorsan lezárni.
2018. ápr. 3. 09:21
 9/11 anonim ***** válasza:

Mit tudsz te a szerelemről/szeretetről ha 2 hónap alatt elmúlt az érzés...

Fellángolásnak hívják ezt. Ezért nem kell pillanatok alatt beleugrani egy kapcsolatba.

2018. ápr. 3. 09:43
 10/11 A kérdező kommentje:
Én szerettem a fiút, csak azóta megváltozott
2018. ápr. 3. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!