Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » El kéne hagynom? Mit tegyek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El kéne hagynom? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 2 éve (3 lenne de közben elhagytam lényegtelen miért).

Neki van egy lány " barátja" nagyjából ugyan ennyi ideje minthogy összejöttünk. Engem nagyon zavar ez a lány, mert szerintem a párom is többet érez mint barátság nem szerelmes de mégis többet és a lány is. Látszik rajtuk, hogy nagyon szeretik egymást és amikor vele van nekem nem is ír. Egyik barátnőm látta ahogy a barátom megpuszilja a nyakát meg hozzábújt és nem az első, hogy ez jut el hozzám.

Ő azt vallja, hogy csak barátok...

2018. júl. 31. 21:28
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló cipőben vagyok, csak az ellenkező oldalon. A kapcsolatomban nekem van egy fiú barátom, de mondjuk mi tényleg barátok vagyunk. Szerintem ezzel még semmi gond nincsen, hiszen kik vagyunk hogy azt mondjuk, nincs fiú és lány közötti barátság, DE...

Én nem puszilgatom a barátaim, főleg nem a nyakán, de máshol sem és nem bújok oda hozzá, hacsak nem vagyok épp teljesen kész lelkileg.

Ha én ilyet tennék, a párom elhagyna és úgy erezném megérdemeltem. Így cselekednék én is.

De bele kell abba is gondolni, hogy esetleg ez a besúgó barát nem hátsó szándékú e? Megesik, még a legjobb családban is.

Próbálj beszélni a pároddal :)

2018. júl. 31. 21:38
 2/3 A kérdező kommentje:
az a problémám, hogy nem csak barátok mondták vissza ezeket..és én is látom, hogy beszél vele
2018. júl. 31. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Beszéld meg a pároddal mielőtt elhagyod,lehet a barát csak félrebeszél.De,ha igaz akkor megcsalás szagú a dolog :/
2018. júl. 31. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!