Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem hogy mire gondol ez alat a lány barátom esetleg valaki?
Figyelt kérdés
na azt kérdezte ma este hogy szoktam e "kézizni" én azt hittem hogy kézilabdára gondolt és mondtam hogy nem
és aztán kérdezte hogy "este se szoktál??". és aztán mondtam hogy de. nem tudtam hogy mire gondol azt hittem valami másra és ezzel vége lesz ennek de nem.
majd aztán azt kérdezte hogy akarsz e kézizni nekem én mondtam neki hogy igen de még mindig nem tudom hogy mire gondol ez alat esetleg valaki? tudni akarom hogy mit jelent
2018. júl. 30. 22:44
2/3 A kérdező kommentje:
nem, nem hinném csak nem arra érti.
2018. júl. 30. 23:15
3/3 anonim válasza:
Jól van kérdező, feltettél egy troll kérdést, még válaszolunk is rá, nem lehet egy szavad sem. Ügyi voltál, jár a keksz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!