Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mivan? Szerintetek nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mivan? Szerintetek nem akar semmit?

Figyelt kérdés

van egy fiu aki regebb ota bejon egy osztalyba jartunk de jovore nem ( ez bonyolult mindketten nemetorszagban elunk de en magyar vagyok o pedig mas) a lenyeg hogy nagyon bejon es azt vettem eszre hogy enis neki.

aztan most instara kitettem azt hogy lehet kerdezni. es meg kerdezte hogy barat e nekem vagy valami mas? (nemtudom jobban megfogalmazni) es azt irtam neki hogy mit gondol es irta dm be (privatba) hogy nemttudja

es ien meg megkerdezte tole ugyanezt hogy barat vagy neki vagy mas

es irta ha elmondom neki hogy mas akkor o is elmondja

es irtam neki hogy tobb mint barat es irta hogy enis neki aztan megkerdeztem tole hogy tenyleg es azt irtam hogy igen de csak igy ja (tudom hogy nemetiul igent jelent de olyan bunkonak tunik akkor is ) en meg irtam neki egy 😊 fejet o meg kuldott egy 😉 fejet

szoval konkretan megbeszeltuk hogy tetszunk egymasnak megse lett semmi. egy fiu baratom szerint elmegy kategoria vagyok neki es nem akar semmit. szerintetek?

2018. júl. 27. 18:26
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bambácska a fiú.Próbálj meg te kezdeményezni.
2018. júl. 27. 20:05
 2/3 anonim ***** válasza:

Mivel a Ja németül igen így nem bunkó.

Ha egy magyar srác mondana ennyit akkor bekaphatja. De szegény igy tudja azt mondani hogy igen..😃

Mind a ketten tetszetek egymásnak, és még se teszel semmit!? Egyértelmű hogy a srác többet érez amikor azt mondja h majd ha te elmondod elmondja ő is...

2018. júl. 28. 17:49
 3/3 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy eddig azt mondtak hogy tul elerhetetlen vagyok most meg konkretan szerelmet vallottam neki😂 erre meg nem lep

en meg nem akarom elortetni

2018. júl. 29. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!