Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos nem akar semmit? Nem úgy tűnik a visekedéséből.
Az a baj, hogy nekem nagyon régóta tetszik egy másik fiú, amit tud és ismeri a srácot. Csomószor felhozza, hogy az én szívem másé, pedig nem veszi észre, már alig említem a srácot és akkor sem úgy.
Bevallotam már neki, bele tudnék szeretni, mert annyira rendes velem és olyan jól kijövünk. Először csak célozgattam, amit nem értett és mikor konkrétan kimondtam, megkért ne tegyem. Ez pár hete volt, azóta jobban érzem az érdeklődését. Elmondjam esetleg neki, hogy a másik srác már nem hoz lázba annyira?
Uhhh. Nem lehet hogy önbizalomhiányos? Ők szokták azt mondani, hogy inkább ne szeressék őket.
Egyébként nyugodtan elmondhatod, hogy a másik srác már nem tetszik neked, ettől talán bátrabbá válik.
Ebben az esetben te vagy a kulcs a szívéhez. :)
Légy mellette, és éreztesd hogy szereted őt. Valszeg sokáig nem fog engedni, de amint elfogadja hogy valaki képes őt szeretni úgy ahogy van, viszonozza az érzéseit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!