Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit akar?
szilveszterkor voltam egy házibuliban, ahol voltunk egy páran. ott volt egy srác, de akkor még barátnője volt. január 16.-án a facebook kidobta mint lehetséges ismerőst. én meg gondoltam miért ne, bejelölöm. rám irt hogy valahonnan ismerős vagyok neki csak nem tudja honnan. elmondtam neki hogy valószínűleg szilveszterről. ezután tök jól elbeszélgettünk. aztán elhívott iszogatni a haverjaival pénteken. (már nem voltak együtt a barátnőjével). elmentem, tök jó volt az este sokat beszélgettünk. aztán mikor elköszöntünk egymástól megkérdezte hogy nem e megyek e el vele valahova. mondtam neki hogy majd meglátjuk. elhívott moziba. tök jól éreztük magunkat. minden nap beszéltünk/beszélünk amikor csak tudunk. aztán most pénteken is elhívott hogy menjünk inni, de most csak négyen voltunk (az ő legjobb haverja meg az én legjobb barátnőm (össze akarjuk őket hozni))és mivel én nem tudtam volna sokáig maradni mert az utolsó busz hamar ment, ezért mondta hogy akkor aludjak nála. ott aludtam. az úton miközben mentünk, megcsókolt. mikor odaértünk hozzájuk a szülei tök kedvesen fogadtak meg minden. elkezdtünk filmezni. hát abbol nem lett nagyon semmi. csókolóztunk. aztán láttam rajta hogy le akar velem feküdni. de én mondtam neki hogy nem. és végül nem is lett belőle semmi. mikor hazaértem, megkérdeztem tőle hogy akkor most együtt vagyunk? és azt válaszolta rá, hogy még nem áll készen egy komoly kapcsolatra,(megértem, majdnem 3 éves kapcsolaton van túl) de ez még változhat. külön megkérdeztem hogy akkor most csak a szexre kellettem volna? és azt mondta hogy nem. meg mondta hogy még most legyen csak barátság és majd lesz ami lesz. látszott rajta hogy bántja a dolog hogy most megbántott engem.
szerintetek várjak rá? vagy most mit kéne csináljak?
Hülyén hangzik,de én nem kérdeztem volna ra,hogy "most akkor mi járunk?".
Szerintem úgy volt vele,hogy "majd meglátjuk mi lesz belőle".
Most várd meg,hogy hogyan viselkedik,ha komolyan akarja majd úgyis mondani fogja.
szerintem már bele is szerettem.
szóval ez egyértelmű hogy jó vele.
csak attol félek, hogy még csak barátok vagyunk, ő megismerkedik egy másik lánnyal és inkább vele lenne mint velem. meghogy amíg várok rá, addig elszalasztok lehetőségeket másoknál főleg úgy hogy ő nem is akar később semmit. és akkor hiába vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!