Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fel ev utan nem korai a szex?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel ev utan nem korai a szex?

Figyelt kérdés

A baratommal fel eve vagyunk egyutt.

En meg szuz vagyok,de mar vagyom ra.

Nem korai a fel ev?

2018. júl. 27. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez esetbe inkább az számít, hogy hány évesek vagytok.
2018. júl. 27. 18:47
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Minden attól függ, hogy hány évesek vagytok. Én 17 évesen 4 hónap együtt járás után veszítettem el a szüzességemet. Most 21 éves vagyok, jelenlegi párommal fél éve jöttünk össze és 3 hét után feküdtem le vele. Egyik barátnőm szintén 21 éves, 2 hónap után feküdt le a párjával aki neki az első volt.

Tehát a lényeg a koron van. Bár fél év az nem számít kevés időnek, feltéve ha vagytok már 17-18 évesek.

21/L

2018. júl. 27. 18:51
 3/11 anonim válasza:
26%

Szerintem elég korai még. Tanuld meg leküzdeni ezeket a vágyakat. Nem tartom jónak amit sok mai lány csinál, hogy a másikat használja ki, hogy kielégítse magát. Foglald le magad valamivel.

Szerintem a szexnek a házasságban a helye, de nem fogok nyugi itt prédikálni. Az a jó, ha először igazán megismered a másik személyiségét, ahhoz pedig félév nem elég. Azért akkor az igazi ha már úgy érzed, 100%, hogy együtt fogtok maradni.

Amúgy meg a ti dolgotok, kérdezd meg a párod bátran, hogy ő mit gondol. Ez kettőtökről szól, nem csak rólad.

A szex is akkor jó szerintem, olvastam erről sokat (még én is szűz vagyok), ha a másikról szól, ha a másikat szeretnéd kielégíteni. Ha csak önmagadról szólna az egész, annak nincs értelme. Mindig a másikról kell, hogy szóljon a kapcsolat.

Beszélgessetek, masszírozzátok meg egymás hátát, élvezzétek egymás társaságát, találjatok ki izgalmas programokat.

Lehet kicsit hosszú lett a válasz.

Remélem tudtam segíteni valamit.

Minden jót!

20/L

2018. júl. 27. 18:53
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Hogy a csudába bírni fél évig szex nélkül?

Mi volt hogy már az első randin, de a legkésőbb egy hónap volt. Szerintem nem az ideje számít hanem az hogy kivel.

2018. júl. 27. 18:56
 5/11 A kérdező kommentje:

Vartam

Nem akartam elhamarkodni

Es vartam arra hogy erezzem hogy mar megbizom benne ennyire

2018. júl. 27. 18:59
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha te korainak érzed, akkor még te nem vagy kész rá. Amire nem érzed még késznek magad, abba még ne menj bele. Meg attól is függ pl , hogy hány évesek vagytok, mert lehet, hogy nem is csak lelki érettségileg, hanem lehet, hogy még korod alapján is azt mondanám, hogy fiatal vagy ehhez a dologhoz. Ne erőltess magadra semmit, ha szeret a párod, akkor vár még rád egy darabig; ha nem lesz neki fontosabb ez a szükséglet, minthogy rád várjon. Meg viszont egyébként vannak pl aszexuálisok is, akkor meg hiába vár rád , és vesztegel melletted; amikor hiába szeret meg te is őt, de úgyse lesz semmi; mert te nem kívánod ezeket a dolgokat egyáltalán. De ha pl mondjuk 17 vagy, és nem érzed magad késznek, de később még szeretnéd, akkor szerintem várhatsz nyugodtan. Nézzétek meg, hogy várjatok még egy darabig; aztán ha akkor se akarod, de a párod már szeretné, akkor lehet, hogy neki optimálisabb lenne már "készebb" partner után nézni. Ha neki ez alap szükséglet pl, és ő már nagyon szeretné; de nem várhat addig melletted, amíg földig leér majd a szakálla, és úgy, hogy még kettőbe is van hajtva mondjuk. Vagy pl örökidőkig. Ha fiatal vagy, akkor még várhattok nyugodtan, nem dől össze a világ, de lehet, hogyha túl sokat vársz, akkor ő inkább ezt tiszteletben tartja, hogy te nem akarod, és akkor inkább elhagy. Ha szeret, de pl a szeretkezést is szereti, és szeretné már valakivel megélni/ valakivel korábbi kapcsolatában már megélte és hiányzik neki
2018. júl. 27. 19:02
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
*Jaa, hogy te vagy a másik fél. Na igen, azt akkoris neked kell eldöntened,hogy meddig vagy hajlandó várni, mennyi idő az még, ami még belefér a számodra.
2018. júl. 27. 19:03
 8/11 anonim ***** válasza:
70%
Mi 5 alkalom után feküdtunk le és már 1 éve együtt vagyunk. Én is szűz voltam. :)
2018. júl. 27. 22:03
 9/11 anonim ***** válasza:
85%

Én 3 és fél év után feküdtem le vele.. 15 évesen jöttünk össze.. szóval jó sokat várhatott rám 😂😂

21/L

2018. júl. 27. 23:13
 10/11 anonim ***** válasza:
71%
Korai. Velem viszont pont megfelelő időben lenne :D
2018. júl. 28. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!