Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fel ev utan nem korai a szex?
A baratommal fel eve vagyunk egyutt.
En meg szuz vagyok,de mar vagyom ra.
Nem korai a fel ev?
Szia! Minden attól függ, hogy hány évesek vagytok. Én 17 évesen 4 hónap együtt járás után veszítettem el a szüzességemet. Most 21 éves vagyok, jelenlegi párommal fél éve jöttünk össze és 3 hét után feküdtem le vele. Egyik barátnőm szintén 21 éves, 2 hónap után feküdt le a párjával aki neki az első volt.
Tehát a lényeg a koron van. Bár fél év az nem számít kevés időnek, feltéve ha vagytok már 17-18 évesek.
21/L
Szerintem elég korai még. Tanuld meg leküzdeni ezeket a vágyakat. Nem tartom jónak amit sok mai lány csinál, hogy a másikat használja ki, hogy kielégítse magát. Foglald le magad valamivel.
Szerintem a szexnek a házasságban a helye, de nem fogok nyugi itt prédikálni. Az a jó, ha először igazán megismered a másik személyiségét, ahhoz pedig félév nem elég. Azért akkor az igazi ha már úgy érzed, 100%, hogy együtt fogtok maradni.
Amúgy meg a ti dolgotok, kérdezd meg a párod bátran, hogy ő mit gondol. Ez kettőtökről szól, nem csak rólad.
A szex is akkor jó szerintem, olvastam erről sokat (még én is szűz vagyok), ha a másikról szól, ha a másikat szeretnéd kielégíteni. Ha csak önmagadról szólna az egész, annak nincs értelme. Mindig a másikról kell, hogy szóljon a kapcsolat.
Beszélgessetek, masszírozzátok meg egymás hátát, élvezzétek egymás társaságát, találjatok ki izgalmas programokat.
Lehet kicsit hosszú lett a válasz.
Remélem tudtam segíteni valamit.
Minden jót!
20/L
Hogy a csudába bírni fél évig szex nélkül?
Mi volt hogy már az első randin, de a legkésőbb egy hónap volt. Szerintem nem az ideje számít hanem az hogy kivel.
Vartam
Nem akartam elhamarkodni
Es vartam arra hogy erezzem hogy mar megbizom benne ennyire
Én 3 és fél év után feküdtem le vele.. 15 évesen jöttünk össze.. szóval jó sokat várhatott rám 😂😂
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!