Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Korai nem korai ez az ötlet?
Persze, add oda a szűk kis puncidat, nehogy ott hagyjon most ez végett :)
Majd ott hagy pár hónap múlva, mikor már nem elég feszes neki :)
2 hónap után korai
nem tudom ki hogy van vele, de nállunk haveri körbe mindenkinél az van, hogy ha komolyan vesszük a párkapcsolatot akkor 3 hónap után megy a szex téma, ha a csaj előbb felhozza és nem úgy hogy várni szeretne, akkor kicsit jobban figyelünk rá mivel ez kicsit ribis hatást kelt, hogy könnyen oda adja magát (azért jó néha ha küzdeni kell néha)
ha meg nem tudjuk, vagy nem akarjuk komolyan venni akkor van ez, hogy minnél hamarabb lefektetni, pár menet és dobni valamilyen indokkal, esetleg keresni mellé még egyet és utána dobni
(én azt mondanám hogy várj, lehet csak ki akar használni... mond neki hogy majd esetleg MÉG 3 hónap mulva szóba kerülhet újra a téma... ha nem kezd el háborogni, akkor nincs semmi gond és szeret téged, ha vergődik akkor csak meg akar dugi
Figyelj, ha azt gondolod, hogy "le kellene feküdnötök", akkor az korai. Ez nem egy kötelesség, nem egy szükséglet Amíg így gondolkodsz, hogy ennyi meg annyi idő után már igenis le kell feküdnünk mert milyen gáz már hogy még nem, addig ne haragudj de nem kéne. (Én is átéltem ugyanezt, meg hasonlót is.) Szerintem mondd neki, hogy még várni szeretnél, és akkor biztosan kiderül hogy mit akar tőled: ha ezek után megváltozik feléd, akkor csak dugni akart, de ha továbbra is olyan lesz mint régen volt, akkor tényleg magad miatt van veled és nem a suncid miatt. De ha úgy érzed, hogy tényleg nagyon le akarsz feküdni vele, akkor tedd meg, de ha csak egy pillanatra is elbizonytalanodsz (vagy ő bizonytalanodik el), akkor álljatok le! Nem vonz jó emlékeket maga után ha valakivel bizonytalanul fekszel le, főleg ha még szűz vagy, de ha nem vagy az akkor sem lesz jó emlék visszagondolni a kapcsolatotokra ha kiderül hogy csak kihasznált.
Huh remélem érthető voltam :'D 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!