Szerintetek: -Jó ötlet? -Korai?
14 éves lány vagyok.Elsős korom óta hittanra járok és elsőáldozó vagyok.Arra gondoltam,hogy jövő nyáron tani szeretnék(Június-tól Augusztus-ig)egy "vallási-oktatás"tanfolyamot.Karitatív lenne,de elfogadnék adományokat,hogy azt a tököli római katolikus templomnak ill. plébániának adományoznám.7-11 éves korig jöhetnének gyerekek és max 1;1,5 órát venne igénybe.
PROGRAMOK:
-BESZÉLGETÉS
-SZÍNEZÉS
-KÉZMŰVESKEDÉS és
-ISTENRŐL,JÉZUSRÓL A SZENTEKRŐL LENNE SZÓ.(+felolvasnk a gyermek-bibliámból)heti foglalkozás lenne.
Azért szertném ezt az egészet,hogy "terjesszem" a keresztény vallást és az egyisten hitet.
:)
Szerintem ne erre pazarold el az idődet.
Én egy dolgot tudnék kérdezni tőled, most mondjuk azt hogy Isten létezik. Oké. Ha létezik, akkor miért engedte hogy a sok szörnyűség megtörténjen?
Gondolhatunk itt világháborúkról, de nem kell messzire menni az időben, itt a menekültválság. Persze a hazájuk állapotára gondolok elsősorban.
Azt ne mond hogy "Isten útjai kifürkészhetetlenek", ez pontosan azt jelenti hogy "Nem tudom".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!