Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jó ötlet? Korai? Vagy mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet? Korai? Vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, testzik egy fiú, épp táborban vagyunk és hát ő nem tudja hogy tetszik nekem. Viszont én nem bevallani szeretném ezt neki, hanem egy jót szexelni vele, mert hallottam egyik lány osztálytársamtól higy brutál jó az ágyban. Pont táborban vagyunk, nem tudom jó ötlet lenne-e.
2018. júl. 14. 16:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

R*b@nc vagy, vagy mi?

Még ha nem tetszene, akkor ok, dugni akarsz, de nem kéne inkább min. közel kerülni hozzá, ha nem is akarsz összejönni vele?

2018. júl. 14. 17:02
 2/12 anonim ***** válasza:
Hátrább az agarakkal,ez csak kamu
2018. júl. 14. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát hajrá :D
2018. júl. 14. 17:58
 4/12 anonim ***** válasza:
77%
Feküdj csak be alá, remélem majd elkapsz valami jó kis nemi betegséget. :D
2018. júl. 14. 18:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nem zavar,hogy éjjeli lepkének fog elkönyvelni és esetleg el is híreszteli nyugodtan vágd magad hanyatt. Én többre becsülném magam.
2018. júl. 14. 18:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
17 évesen nekem nem ilyen dolgokon járt az eszem, de hát egyre torzab a világ!
2018. júl. 14. 18:46
 7/12 anonim ***** válasza:
96%
16:58-kor írtad ki a kérdést, szóval lehet, hogy mire ezt leírom már meg is történt a dolog a sráccal, de hátha még nem késtem el. :) Ha már 17 évesen ribinek tartod magad és nem érdekel, hogy az egész tábor annak fog tartani, akkor hajrá. Miért gondoljátok, hogy majd a táborban kiélitek magatokat olyanokkal, akikkel év közben még csak nem is köszöntök egymásnak? Egyébként meg felesleges megkérdezned, nyár van, dolgoznak benned a hormonok, beindultál a srácra...szóval, hiába mondják itt, hogy ne tedd meg, te már régen eldöntötted. :) Használjatok óvszert majd, az a lényeg. És készülj fel, hogy a táborban és majd suliban is minden pasi csak azt akarja majd tőled és ha mostanáig kivívtál valami tisztelet, az eltűnik.
2018. júl. 14. 19:05
 8/12 anonim ***** válasza:
58%
Remelem ezek utan tudtod nelkul terhes leszel te rib.anc.
2018. júl. 14. 19:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy így, hogy semmi nincs köztetek és azt sem tudja, hogy tetszik neked, illetve te sem tudod, hogy neki tetszel-e, le tudnátok feküdni.

Táborban meg nem ajánlom... Bárki megzavarhat, elhordhatnak az egész iskola előtt mindennek, te leszel a téma.

Na mindegy, ha valahogy mégis megteszitek, védekezzetek!

2018. júl. 14. 19:37
 10/12 October15 ***** válasza:
Hát... sok mindenre számítottam így a kezdés alapján... de erre nem. XD
2018. júl. 14. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!