Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért nem esett le a srácnak?
Figyelt kérdés
Találkoztunk egy eseményen, és ő kezdett el úgymond feltünősködni. Mindig köszöngetett meg nézett, mikor ránéztem barátságosan visszamosolygott. Végre megtaláltam Facebookon, lájkolgattam a képeit, majd a szülinapján írtam neki, hogy szia, boldog szülinapot, de nem történt semmi, visszaírt, hogy köszönöm szépen. Mindketten használtunk amúgy szmájlikat, de a sziából ezek szerint nem esett le neki hogy dumálni akarok vele vagy esetleg lehet nem is akart? Szerintetek?2018. júl. 26. 17:25
2/5 anonim válasza:
Esetleg írhatnál neki máskor is nem csak a szülinapjánál. A like meg nem olyan hogy hűha kedvelte a képem tuti akar valamit. Merj kezdeményezni. Írj neki hogy szia hogy vagy vagy hasonló ha már szeretnél tőle valamit.
3/5 anonim válasza:
Ha fordítva történne a dolog te mit csinálnál? Kiröhögnéd és elolvasva válaszolatlanul otthagynád az üzenetét. Már nem azért de nem egy hű de nagy dolgot tettél ezzel hogy belájkoltad pár képét. Írj rá rendesen, ha meg nem esik le neki hogy ráhajtasz, akkor fatökű vagy nem érdekled már.
4/5 anonim válasza:
" Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!"
5/5 anonim válasza:
Szerintem egy sziából még nem kéne, hogy mindez leessen neki. Ha máskor is érdeklődve írsz neki, nem csak a születésnapján, akkor már biztos rá fog jönni, hogy valamit akarsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!