Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt már olyan veletek, hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan veletek, hogy azt hittétek, hogy nem tetszel a srácnak aztán kiderült, hogy egész végig odáig volt érted?

Figyelt kérdés
Ha volt ilyen valakivel le írja a történetét?
2018. júl. 16. 20:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, de a vonat mar el ment
2018. júl. 16. 20:27
 2/9 anonim ***** válasza:

Volt, igen. Most így csak egyre emlékszem. Még csak alósok voltunk, jó barátok. Aztán elindult egy pletyka, hogy járunk, én meg nem értettem, hogy ez mégis hogy jött másoknak, és jót nevettem. Később a fiúk mondták, hogy amúgy én eléggé bejöttem neki, innen volt a pletyka is. Rendesen meglepődtem, de akkor még úgyse "jártam" volna senkivel.

Jaj, eszembe jutott még egy. Szintén alsó, de már nagyobbak voltunk, a srác amikor kérdezték tőle, hogy kivel jár, akkor beközölte, hogy velem, én meg teljesen meglepődtem, azt mondtam, hogy "fúj" és elszaladtam. Pedig még tetszett is a fiú, csak hát éretlen voltam.

2018. júl. 16. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Vélem volt de azt hittem higy a lánynak nem jövök be. Nagyon jo barátok voltunk és mikor a suliban taliztunk akkor mindig hosszasan ölelkeztünk de egyáltalán az eszembe se jutott volna hogx én is tettszem neki. Egyszer elmentünk kajálni és a táliján nézegettük a zeneket és ott volt egy amit nem akart megmutatni ő elment a mosdóba és én rákerestem youtubon és az én neven volt a számban ami egy szerelmes szám volt. Utána egész nap kínosan voltunk meg minden de én mondtam neki hogx ez egy jó szám és hogy nincs vele baj mert mind a ketten féltünk kimondani hogy -ezettjük a msikat
2018. júl. 16. 21:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Aztán mikor mentünk haza akkor is nagyon kínos volt majd otthon rögtön ráírtam és végül elmondta higy szerelmes beled és akkor jártunk kb 1 és fél hónapig de senki nem tudta hogy eggyut vagyunk mert én is lány vagyunk és a lány nem akarta higy megtudják róla hogy meleg ezert szakított velem mert félt hogy ki fog derülni
2018. júl. 16. 21:58
 5/9 anonim ***** válasza:
3 as, 4es voltam 😁🏳️‍🌈
2018. júl. 16. 21:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Hmm, nem teljesen így, de volt

Másfél - kettő évig szerelmes voltam egy srácba.. Mikor már beletörődtem, hogy nem tetszem neki és "kiszerettem" belőle, kb. azelőtt egy kicsivel lett szerelmes belém, csakhat.. Nem lepett, én meg -mint mondtam- hagytam a fenébe.. Ezt amúgy akkor a legjobb barátnőm akkori barátja elmondta nekem, de én nem hittem neki.. Rá kb 8 hónapra a legjobb fiú barátom elmondta, hogy a srác tényleg szerelmes volt belém

2018. júl. 16. 23:37
 7/9 anonim ***** válasza:

altalanosban volt egy srac, így utólag tudtam meg hogy mióta oda jártam bejöttem neki (2-ban mentem oda), meg mindig beszelunk es mindig irja meg mondja, hogy gyonyoru vagyok, meg ilyenek, szoval meg mindig nem mult el.

minden tanar meg meg az osztalytarsak is mar az eskuvonket szerveztek, random iskolatarsak kérdezték meg, hogy mi járunk-e, mert mindig mindenhova egyutt mentunk. de eddig az eg vilagon semmi nem volt koztunk. en kapcsolatot nem tudnek vele elkepzelni, nem tesz erte semmit, szoval szerintem o sem, de mindig is jo palinak tartottam :D

2018. júl. 17. 01:48
 8/9 anonim ***** válasza:
ja és most leszunk 11-esek, szoval ez elég régóta megy :D
2018. júl. 17. 01:49
 9/9 anonim válasza:
Ha a nemeket megfordítjuk akkor igen. De nem sajnálom mert nekem nagyon nem jött be!
2018. júl. 17. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!