Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HELP! Mit kéne tennem ebben a felállásban?
Szóval, az a helyzet, hogy van egy srác aki már nagyon régóta tetszik.
Noos, nemrég kiderült hogy ő is ugyanazt érzi,de ő szerelmes mégvalakibe, akivel előtte több két évig járt.
Sokkal közelebb van hozzá,nagyon régóta ismerik egymást, ráadásul a másik jelölt szerint én tettem tönkre a kapcsolatukat, amikor a srác szeretett belém szóval nemértem..És kb folyamatosan olyanokat ír, hogy dögöljek meg és boldog lenne,plusz a srác facebookjárl mert tudja a jelszavát. A srác szerint pedig ha megváltoztatná vagy bármi olyat csinálna amitől többet tudunk beszélni akkor az illető kárt tenne magában,és ő ezt nem akarja. Ráadásul mindig átmennek egymáshoz, a srác meg akar halni mert nem tud választani, én felajánlottam hogy legyünk csak barátok és legyen vele.
És most nem tudom mivan,hogy együtt vannak-e vagy sem, de a srác alig ír és néha már előjön az a tipikus "látta de nem válaszol", ami valszeg azért van mert ott van a csaj és ha észreveszi letilt azon is.
Viszont a srác pedig nem akar itthagyni, de azt sem akarja hogy a csaj otthagyja vagy kárt tegyen magában. "Csak el akar tűnni hogy mindenki boldog legyen".Ha engem kérdeztek, biztos a csajt választja,lehet már őt is választotta de én mit csináljak?
Mármint már rég nem érdekelnek a saját érzéseim csak az övé, de ő azt akarja hogy mellette maradjak és ötletem sincs hogy hogykéne.
Talán csak meg kéne ölnöm magam, mert nem igazán tudom rákényszeríteni magam hogy ne írjak vissza neki amikor nagyon néha keres.
Szerintetek?
"Ha két embert szeretsz válaszd a másodikat mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a masodikba"
Szerintem ezt a mondást ha elmondanád neki rájönne mit is akar
Ha szeret téged akkor téged választ:)
De ha csak játszik veled akkor hagyd a dolgot engedd elnem érdemli meg a figyelmed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!