Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » HELP! Mit kéne tennem ebben a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HELP! Mit kéne tennem ebben a felállásban?

Figyelt kérdés

Szóval, az a helyzet, hogy van egy srác aki már nagyon régóta tetszik.

Noos, nemrég kiderült hogy ő is ugyanazt érzi,de ő szerelmes mégvalakibe, akivel előtte több két évig járt.

Sokkal közelebb van hozzá,nagyon régóta ismerik egymást, ráadásul a másik jelölt szerint én tettem tönkre a kapcsolatukat, amikor a srác szeretett belém szóval nemértem..És kb folyamatosan olyanokat ír, hogy dögöljek meg és boldog lenne,plusz a srác facebookjárl mert tudja a jelszavát. A srác szerint pedig ha megváltoztatná vagy bármi olyat csinálna amitől többet tudunk beszélni akkor az illető kárt tenne magában,és ő ezt nem akarja. Ráadásul mindig átmennek egymáshoz, a srác meg akar halni mert nem tud választani, én felajánlottam hogy legyünk csak barátok és legyen vele.

És most nem tudom mivan,hogy együtt vannak-e vagy sem, de a srác alig ír és néha már előjön az a tipikus "látta de nem válaszol", ami valszeg azért van mert ott van a csaj és ha észreveszi letilt azon is.

Viszont a srác pedig nem akar itthagyni, de azt sem akarja hogy a csaj otthagyja vagy kárt tegyen magában. "Csak el akar tűnni hogy mindenki boldog legyen".Ha engem kérdeztek, biztos a csajt választja,lehet már őt is választotta de én mit csináljak?

Mármint már rég nem érdekelnek a saját érzéseim csak az övé, de ő azt akarja hogy mellette maradjak és ötletem sincs hogy hogykéne.

Talán csak meg kéne ölnöm magam, mert nem igazán tudom rákényszeríteni magam hogy ne írjak vissza neki amikor nagyon néha keres.

Szerintetek?

2018. júl. 13. 11:47
 1/9 anonim válasza:
Szerintem lépj ki ebből, amilyen gyorsan csak lehet. Nem érdemlik meg, hogy tönkretedd magadat értük. Hidd el, fogsz találni olyat, aki megbecsül és csak te kellesz neki.
2018. júl. 13. 11:52
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam, de egyszerűen nem tudom megtenni. Talán már nem is azért mert rohadtul hiányozna hanem mert tudom hogy én is hiányoznék neki és már elég sok dolgon átmentünk ketten. És még úgyis tudnék élni ha többet nem lenne más, csak ne szeretne...
2018. júl. 13. 11:56
 3/9 anonim válasza:
Tartom magamat továbbra is a véleményemhez. Ez szinte visszaélés a szereteteddel. Én önzőnek tartom a srácot, téged sajnállak igazán.
2018. júl. 13. 12:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Kedves tőled ha így gondolod,de igazából ha nem kezdek el beszélgetni a sráccal nem lett volna semmi baj ^^" Tehát nagyrészt az én hibám ami történik.
2018. júl. 13. 12:04
 5/9 anonim ***** válasza:
Lepj ki ebbol minel elobb. Ugyan, mar, meg akar halni... Egyikotoket se szeret igazan, mert akkor nem csinalna ezt... Meg ilyen helyzetben amugy sem a sracot, hanem magadat kell szem elott tartani. De ez nem igazsagos, amit veletek csinal. En mar reg megmondtam volna, hogy elegem van ebbol, ha nem kepes valasztani, akkor segitek a dontesben, merthogy ezt en nem turom el az biztos. Kiborito, hogy megcsinalta ezt a srac.
2018. júl. 13. 12:06
 6/9 anonim válasza:
Gondold át alaposan a helyzetet... és dönts úgy, ahogy jónak látod. Kérlek, magadnak semmiképp ne árts!
2018. júl. 13. 12:06
 7/9 anonim válasza:

"Ha két embert szeretsz válaszd a másodikat mert ha az elsőt igazán szeretted volna nem szerettél volna bele a masodikba"

Szerintem ezt a mondást ha elmondanád neki rájönne mit is akar

Ha szeret téged akkor téged választ:)

De ha csak játszik veled akkor hagyd a dolgot engedd elnem érdemli meg a figyelmed

2018. júl. 13. 12:14
 8/9 anonim ***** válasza:
#7 szerintem is igaz ez a mondas, de a csaj ennel a sracnal jobbat erdemel szerintem, mert aki kepes ezt csinalni, az nem melto egy normalis lanyhoz..
2018. júl. 13. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem 16 évesek vagYtok. Azon írás módot használjátok. Xd könnyű észrevenni.
2018. júl. 13. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!