Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik az a téma, amiről sokat tudnánk beszélgetni?
Csak így semmiből nem tudok konkrétat mondani, semmit nem írtál róla mit szeret. De ilyen fiús témák, autó, motorok, foci, más sportok.
Beszélgetés közben meg nézz a szemébe, néha "véletlen" érj hozzá. Kérdezd meg tetszik-e neki valaki (tricky nehéz rá jó választ adni fiúként.)
F
Kozos erdeklodesi korotok van? Arrol lehet minden mennyisegben. Ha meg nagyon kezdetleges a beszelgetes, akkor itt van nehany alap tema:
- zene
- haziallatok
- filmek, sorozatok
- hobbik
- “mi leszel ha nagy leszel” kerdesek
Es mindig, ha mond valamit, azzal kapcsolatban a leheto legtobb kerdest tedd fel, ne hagyd elveszni a temat. Pl “szeretem a focit” ➡️
Szoktal jatszani is vagy csak szereted nezni a tv-ben?
Nézed a VB-t? ➡️ Van kedvenc csapatod a VB-n? Te eredetileg kit tartottal eselyesnek?
Latod, ennyire adjak magukat utana a kerdesek, csak fent kell picit tartani a temat, es maris uj tema van. Ne ertsd felre a dolgot, ne kezdj kihakgatasszeru kerdestengerbe, tehat reagalj mindig arra, amit valaszol, ne csak dobald neki a kerdeseket, mert az egy ido utan fura :D
Ha meg kene segitseg, irj, szivesen segitek
Arrol, ami mindkettőtöket érdekel.
Nem tudom hany eves vagy, de egy idő utan légy egyenes vele, a legrosszabb amikor csak celozgatsz valamire. Konnyen felre érthető. Az ilyen jatszadozast mi pasik nem szivleljuk.
"hogy ne konkrétan tudja, csak sejtse"
Minek kell szórakozni a másikkal? Úgy rühellem ezt, mikor félreérthető jeleket ad egy lány, és nem tudom, hogy most zöld a lámpa, vagy csak barátilag kedvel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!