Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy le akar-e...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy le akar-e velem fekudni a baratom?

Figyelt kérdés

5 honapja vagyunk egyutt,szeretjuk egymast.

Milyen jele van annk hogy o mar keszen al ra?Mindketten szuzek vagyunk.

2018. júl. 5. 09:51
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hat,egyszer fel kell noni.
2018. júl. 5. 13:11
 12/19 anonim ***** válasza:
51%
Ettől nem fogsz felnőni
2018. júl. 5. 13:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Mindennek eljon egyszer az ideje.
2018. júl. 5. 13:39
 14/19 anonim ***** válasza:
csak tudjátok kivárni, hogy eljöjjön az ideje..
2018. júl. 5. 14:45
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Emberek, nem tudjuk hány éves a kérdező, 18 évesen is tini lenne, és senki ne mondja nekem hogy 18 évesen egy 5 hónapos kapcsolatnak nem lehet része a szex.

Kérdező: meg kell beszélni. Addig biztos nem álltok rá készen amíg nem beszélgettetek róla.

2018. júl. 6. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
50%
18 évesen NEM tini lenne! Kb 15 a gyerek.
2018. júl. 6. 15:08
 17/19 anonim ***** válasza:

Nem lenne 18 évesen tini? Hát mi lenne?

18 évesen nem volt állásom vagy állandó bevételem, anyáméknál laktam akik bevásároltak és főztek rám valamint zsebpénzt adtak, gimnáziumba jártam, délután leckét írtam, péntekenként meg néha bulizni jártam, és az első pasimmal akkor vesztettem el a szüzességemet. Nagyon nem mondanám hogy felnőtt voltam, még akkor se ha jogilag nagykorúnak számítottam és kiadták nekem a cigit meg a szavazólapot.

2018. júl. 6. 21:04
 18/19 A kérdező kommentje:

Az en velemenyem szerint mindenki akkor veszti el a szuzessegeket amikor keszen all ra.Nem azt mondom,hogy 13 evesek szexeljenek orrba szajba,de ha pl en 15 evesen el akarok vesziteni mert keszen allok ra es szeretem a baratomat akkor mert ne?

De teljesen eltertunk a kerdes temajatol.

2018. júl. 6. 21:35
 19/19 anonim ***** válasza:
#18: Dehogy állsz te készen...
2018. júl. 6. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!