Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes levél bevezetése?
Sziasztok!
18 éves lány vagyok és nemsokára fél éve vagyunk együtt a barátommal. Ez nem olyan nagy évforduló még, ennek ellenére szeretnék neki valamit adni. Úgy gondolom, hogy egy levélben jól össze tudnám foglalni az érzéseimet, stb.
Elég jól fogalmazok, de még soha nem írtam ilyet és nem tudom, hogy milyen bevezetéssel kellene kezdenem. A levelet egy Radnóti verssel indítom, de valahogy el kellene kezdenem az érzéseimről írni. Szeretném kerülni az olyan kliséket, mint például a ,,sokat gondolkodtam, hogy kezdjem"-dolgokat.
Valakinek van bármi használható ötlete?
Előre is köszönöm a segítséget!
Én is írtam egy ilyet a páromnak. Azzal kezdtem, hogy mint külső ember elkezdtem mesélni dióhéjban a történetünket. Hogyan találkoztunk, mennyire izgultam, egészen addig, amíg össze nem jöttünk. Itt átváltottam arra, hogy " Igen, én voltam ez a lány"
A páromnak nagyon tetszett, meghatódott a levelet olvasva, úgyhogy kívánom, nálatok is hasonló hatást ér el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!