Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most komoly?
Igazad van,de én ezt csináltam,de ő mégis még csak nem is gyanítja.Vagyis néha azért úgy tűnik ő is érdeklődik irántam,közel akar lenni hozzám,szemezés,kézfogás,beszólogtás,amikor elküldeném visszajön,rám mosolyog,annak a jelét mutatja,de van mikor meg semmi.
Van,aki szerint az,mert ma szünetben egy teljes osztály őt kereste a levél miatt.
Könnyebb a dolgod ha lazán kezeled.
Annyi ostobaságot csináltam és annyit gyötrödtem egy-egy lányon hogy azt megszámolni sem tudom. Nem olyan komoly a helyzet mint amilyennek tapasztalod.
Képzeld el hogy most éppen mész a hullámvasúton. Nem tudod mi lesz, nem tudod mi van, fenn-lenn, kit érdekel amikor az egész tök jó! Aztán leszállsz, hánysz eggyet, és mész tovább a vidámparkban.
Szörnyen hangzik de a legtöbb ismerösömmel ez játszódik le kissebb-nagyobb idö intervallumokban.
NEM AZT MONDOM HOGY ne legyél szerelmes, hanem azt hogy ne vedd véresen komolyan. A hülye srác nem kapcsol? Ö problémája, most veszít egy egy szuper lehetöséget.
Kezeld lazán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!