Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted ez a szerelmes levél megállja a helyét? Jó így?
Drága kincsem, XY,
2018. Február 15. este 8 óra.Ekkor kezdődött közöttünk valami ami azóta teljesen megváltoztatta az életemet és úgy érzem nagyon jó irányba tartok, amit csak neked köszönhetek.Őszintén remélem, hogy ez még nagyon sokáig így fog maradni és boldogok leszünk együtt ... Borzasztóan szerethető és fantasztikus férfi vagy, olyan férfi akire minden nő vágyik. Néha elgondolkodom dolgokon és ráébredek, hogy milyen szerencsés is vagyok, hogy megadatott az a lehetőség hogy mi ketten, megismerhettük egymást. A legjobb hatással te vagy rám, te vagy álmaim tárgya. Ízig -vérig igazi férfi vagy. A mosolyod, a nevetésed, az erintésed, az ölelésed, a csókod... egyszerűen tökéletes. Minden egyes perc amit veled tölthetek felbecsülhetetlen értékű .
Szerelmem! A mai nap nagy nap számodra, hiszen ma van a születésnapod. Egy évvel idősebb és bölcsebb lettél, mint voltál.
Úgy gondolom a mi találkozásunk nem a véletlen műve(főleg, hogy tudod, szerintem nincsenek is véletlenek). Nem tudom mi lesz a mi utunk hosszútávon, de azt tudnod kell, hogy ami közöttünk történt,azt soha nem fogom megbánni és mindig te leszel életem legnagyobb szerelme!
Maradj mindig ilyen tökeletes és kedves mint amilyen most vagy. Nagyon sok boldog születésnapot!
Nagyon szeretlek
Szerelmed,
Xy
Hát... Ha csak február óta ismered, akkor azért elég fura, hogy ilyeneket írsz neki. De lehet, hogy csak én vagyok olyan, aki lassabban szeret haladni. Én nagyon megijednék, ha a párom tökéletesnek nevezne, főleg ilyen hamar. Senki sem tökéletes, és az, hogy valaki annak lát, az azt jelenti, hogy nem ismer eléggé, de teljesen bele van habarodva valami idealizált képbe, ami szerinte én vagyok, de valójában nem. Szóval szerintem ez túl sok.
(Amúgy ha odaadod, legalább javítsd ki a pont és vesszőhibákat.)
21N
Milyen férfi meg nő?
Bzdmeg, ez a tini kategória. Egyébként borzasztóan nyálas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!