Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb 30-40koruli pasik. Veletek volt mar hogy nagyon odavoltatok egy tini lanyert?
#41: Más dolog valaki után megfordulni meg más dolog valakivel összejönni. Nem is értem a kettő összehasonlítását.
Amúgy ha te 25 éves felnőtt létedre neked egy 16 éves majdnem gyerek szellemi társ, akkor az a te bajod.
#46: Egy középkora felé haladó férfi nem egy tinilány rajongó szeretetére vágyik,meg törődésére, neki egy felnőtt nőé fog kelleni, aki felér hozzá egzisztenciálisan,érettségben, tapasztalatban és ki tudja elégíteni az igényeit. Neked a testedet élvezné, aztán keresne mást. Ehhez pedig gratula hogy neked ez kell 16 évesen.
Mutasd meg a válaszod a szüleidnek,hátha büszkék lesznek a kislányukra, aki nyíltan leírja hogy aláfeküdne egy 30-as pasi alá. Egy igazi fenomén vagy.
#48: " Kerdezted mit tud adni egy 16 eves es en valaszoltam."
Olvasd már el mégegyszer a kérdést, amit hozzád intéztem, mert én nem így tettem fel a kérdést.
"Es nem pedig azt jelentettem ki hogy en mit tennek vagy nem. "
De. a Mondatod úgy kezdted,hogy mit kaphat !tőled!
Most ki nem tud értelmezni? :D
Látszik hogy nem volt még tartós kapcsolatod. A párkapcsolatban a felek egyenragúsága az egyik legfontosabb, főképp a felnőtt világba. Ő tőled semmit nem tudna kapni, ami őt "magasabb szinteken" kielégíti, legyél akármennyire is érett vagy(bár szerintem egy érett lány felfogja,hogy a kora beli fiúk a célközönség),akkor is gyakorlatilag gyerek vagy. A párkapcsolat nem a tanítgatásról szól,hanem egyenrangú felekről.
A szexkapcsolatra, amiről te titokban fantáziálgathatsz,biztos totál alkalmas lennél neki, amire légy büszke, sokat elértél ezzel az életben. Ne aggódj,majdnem minden 30-as pasi megfektetne egy tinilányt,ha lenne rá alkalma, mielőtt azt hinnéd,hogy te valami kiváltságos vagy nála,elárulom,hogy nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!