Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Idosebb 30-40koruli pasik....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idosebb 30-40koruli pasik. Veletek volt mar hogy nagyon odavoltatok egy tini lanyert?

Figyelt kérdés
Elsosorban az ilyen 30-40koruli ferfiak velemenye erdekelne. Veletek megesett mar hogy egy tini lany azaz 16koruli elcsavarta a fejeteket? Ugy hogy kozben hazasok vagytok vagy parotok van? Es tudtatok hogy nem lehet es ugyse jonne ossze de megse tudtatok ot kiverni a fejetekbol?
2018. júl. 3. 13:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Éretlen? Mindenki saját maga dönti el, kivel akar kavarni... Nem érzem úgy, hogy szégyellni kéne, ha nekem a fiatalabb lányok jönnek be. Amúgy legyünk már őszinték, ti ugyanúgy megfordultok az utcán az ilyen lányok után (más kérdés hogy ti nem jöttök be nekik) , szóval nem kell ez a kétszínű duma.
2018. aug. 9. 14:37
 42/64 A kérdező kommentje:
40.es.Miert minek kene meg akadalyoznia? Mert szerintem semminek.A korjulonbseg szamtalan embernel nem akadaly. Koztuk nalam se lenne az
2018. aug. 9. 20:24
 43/64 anonim ***** válasza:

#41: Más dolog valaki után megfordulni meg más dolog valakivel összejönni. Nem is értem a kettő összehasonlítását.

Amúgy ha te 25 éves felnőtt létedre neked egy 16 éves majdnem gyerek szellemi társ, akkor az a te bajod.

2018. aug. 9. 20:25
 44/64 anonim ***** válasza:
#42: Egy gyerek meg egy felnőtt nem lesznek egymásnak semmilyen értelemben partnerei, mégis mit tudnál neki nyújtani? Sorold már fel, mert érdekel, mit kaphat tőled egy apa korú felnőtt férfi,akinek másak az igényei.
2018. aug. 9. 20:28
 45/64 A kérdező kommentje:
41-es egyetertek totalisan
2018. aug. 9. 20:32
 46/64 A kérdező kommentje:
Mit kaphat tolem? Torodest,odafigyelest,szeretetet,szerelmet es testi dolgokat is. A kor nem tukrozi minden esetben a szellemi fejlettseget. Ismerek olyan 16evest aki agyilag elorebb jar sok 20on evesnel es olyat is aki egy 10eves agyiszintjet se uti meg.
2018. aug. 9. 20:34
 47/64 anonim ***** válasza:

#46: Egy középkora felé haladó férfi nem egy tinilány rajongó szeretetére vágyik,meg törődésére, neki egy felnőtt nőé fog kelleni, aki felér hozzá egzisztenciálisan,érettségben, tapasztalatban és ki tudja elégíteni az igényeit. Neked a testedet élvezné, aztán keresne mást. Ehhez pedig gratula hogy neked ez kell 16 évesen.

Mutasd meg a válaszod a szüleidnek,hátha büszkék lesznek a kislányukra, aki nyíltan leírja hogy aláfeküdne egy 30-as pasi alá. Egy igazi fenomén vagy.

2018. aug. 9. 20:41
 48/64 A kérdező kommentje:
Engem minositesz mikor meg amit irok se tudod ertelmezni?xd hat gartula. Kerdezted mit tud adni egy 16 eves es en valaszoltam. Es nem pedig azt jelentettem ki hogy en mit tennek vagy nem. De latom neked nehezedre esik az ertelmezes. Sajnalom. Pedig gondolom te mar idosebb vagy joval es megse fejlodott ki meg ez a kepesseged. Egyebkent miert kene neki feltetlen tapasztalt ember? Vannak olyanok akik szeretnek tapasztalatot adni es van akinek kifejezetten elvezet egy tapasztalatlant "tanitani". Es eregttsegben pedig mint mondtam ne kor alapjan altalanosits. Mert pont nem az alapjan dol el az adott ember erettsege.
2018. aug. 9. 20:47
 49/64 anonim ***** válasza:

#48: " Kerdezted mit tud adni egy 16 eves es en valaszoltam."

Olvasd már el mégegyszer a kérdést, amit hozzád intéztem, mert én nem így tettem fel a kérdést.

"Es nem pedig azt jelentettem ki hogy en mit tennek vagy nem. "

De. a Mondatod úgy kezdted,hogy mit kaphat !tőled!

Most ki nem tud értelmezni? :D

Látszik hogy nem volt még tartós kapcsolatod. A párkapcsolatban a felek egyenragúsága az egyik legfontosabb, főképp a felnőtt világba. Ő tőled semmit nem tudna kapni, ami őt "magasabb szinteken" kielégíti, legyél akármennyire is érett vagy(bár szerintem egy érett lány felfogja,hogy a kora beli fiúk a célközönség),akkor is gyakorlatilag gyerek vagy. A párkapcsolat nem a tanítgatásról szól,hanem egyenrangú felekről.

A szexkapcsolatra, amiről te titokban fantáziálgathatsz,biztos totál alkalmas lennél neki, amire légy büszke, sokat elértél ezzel az életben. Ne aggódj,majdnem minden 30-as pasi megfektetne egy tinilányt,ha lenne rá alkalma, mielőtt azt hinnéd,hogy te valami kiváltságos vagy nála,elárulom,hogy nem így van.

2018. aug. 9. 21:08
 50/64 A kérdező kommentje:
Azert ne az alapjan iteljunk mar meg valakit hogy neki ki a celkozonseg. Hogy egy erett lany felfogja hogy a korabeli fiuk a celkozonseg. Akkor ha valaki nem a korabeliek utan erdeklodik maris eretlen? Azert ez erdekes. Egyebkent ha hiszed ha nem nekem is a korombeliek az eseteim. Szerintem hallottad mar a mondast hogy a kivetel erositi a szabalyt.
2018. aug. 10. 13:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!