Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idosebb 30-40koruli pasik. Veletek volt mar hogy nagyon odavoltatok egy tini lanyert?
Figyelt kérdés
Elsosorban az ilyen 30-40koruli ferfiak velemenye erdekelne. Veletek megesett mar hogy egy tini lany azaz 16koruli elcsavarta a fejeteket? Ugy hogy kozben hazasok vagytok vagy parotok van? Es tudtatok hogy nem lehet es ugyse jonne ossze de megse tudtatok ot kiverni a fejetekbol?2018. júl. 3. 13:38
12/64 anonim válasza:
Am csak mondom hogy 14 év felett nem büntetendő, ha szexuális kapcsolatot létesítesz egy lánnyal. Én most nyár elején fogtam 16 éves lány fenekét, és nem tudtam megmarkolni, olyan feszes volt. Persze a sok idős lánynak nem tetszik, hogy egyre kevesebb féefi fordul meg utánuk, de azért 16-18 évesen ők is kihasználták a helyzetüket... ;)
13/64 anonim válasza:
Nekem sajna barátnő mellett 26 éves fejjel is el tudják csavarni a fejem a fiatalabb lányok, igaz én is fiatalabbnak tűnök mint a korom.
14/64 anonim válasza:
Sajnos igen. Én még mindig szeretnék találkozni vele, de nem akar.
15/64 anonim válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy a kérdező egy 16 éves csaj, akinek elcsavarta a fejét egy 30-as pali?:)
16/64 A kérdező kommentje:
15-os nem egeszen talalt a korxd
2018. aug. 6. 21:05
18/64 anonim válasza:
Fejezd már be a kérdés kiemelését.
Eleve az is szánalmas,hogy kb. még 2 hasonló kérdést feltettél már.
Nem,nem veled fogja egy idősebb pasi tervezni az életét, max. egy körre jó leszel neki, ha te erre vágysz,akkor gratulálok.
19/64 A kérdező kommentje:
Eloszor is nem egyaltalan nem tettem fel meg kerdest ilyen tamaban. Ketto ha zavar akkor ne valaszolj es ne nezzed ennyi.
2018. aug. 6. 22:22
20/64 A kérdező kommentje:
17-es. Nem nem 40. Es en sem 16.
2018. aug. 6. 22:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!