Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Idosebb 30-40koruli pasik....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idosebb 30-40koruli pasik. Veletek volt mar hogy nagyon odavoltatok egy tini lanyert?

Figyelt kérdés
Elsosorban az ilyen 30-40koruli ferfiak velemenye erdekelne. Veletek megesett mar hogy egy tini lany azaz 16koruli elcsavarta a fejeteket? Ugy hogy kozben hazasok vagytok vagy parotok van? Es tudtatok hogy nem lehet es ugyse jonne ossze de megse tudtatok ot kiverni a fejetekbol?
2018. júl. 3. 13:38
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:

#30: Igen, azért,és ez csak szerinted nem gond.

Amúgy gondolom csak simi meg arcra puszi lenne,hát persze.

Valahol sajnállak is,hogy ilyen vagy,valami nincs rendben az értékrendeddel az fix.

2018. aug. 9. 11:16
 32/64 A kérdező kommentje:
Szerintem ez eleg sokak szerint nem gond. Te nem ezek koze tartozol. Sajnalom. De tudod annak nem megy mas elfgadasa aki sajat magat se tudja elfogadni:) Egyebkent ha hiszed ha nem a dugas es az arcrapuszi a ket veglet es a ketto kozott is vannak dolgok boven. De sajnalom hogy ezzel nekem kell teged szembesiteni.
2018. aug. 9. 12:26
 33/64 anonim ***** válasza:

31es én nem szólnám le azokat a lányokat, akik náluknál 2x-3x idősebb férfival fekszenek le, elvégre te is így születtél (csak ott még pénz is közrejátszott).

Én még csak 25 vagyok, de a 16-18 éves korosztállyal tudom leginkább elképzelni a dolgot. Nekem nagyon tetszik az a gondtalan vidám felfogás, ami rájuk jellemző. Amikor kikerülnek a nagybetűs életbe, kicsit besavanyodnak a nehézségektől és a csalódásoktól. Arról nem is beszélve hogy olyan testük van hogy beszarás :D

Kedves kérdező, fiatal vagy, azt tedd, ami jól esik, élvezd az életet :)

2018. aug. 9. 12:37
 34/64 anonim ***** válasza:
#33: Te inkább csak éretlen vagy
2018. aug. 9. 12:40
 35/64 anonim ***** válasza:
Amúgy remelem ez a házas férfi hűséges és nem dobja el a feleségét egy ilyen kis pattanás miatt,és jól a képedbe röhög majd.
2018. aug. 9. 12:49
 36/64 A kérdező kommentje:
35-os. Pattanas? Xd igen ertelmesen tudsz fogalmazni gratulalok. Egyebkent ki mondta hogy eldobna? Ki a fene kerne hogy eldobja? Mellesleg hidd el ha akartam volna akarmit mar megtehettem volna hogy ramaszok. De bennem van annyi hogy nem. Ja es hidd el nem rohogne a kepembe.
2018. aug. 9. 12:54
 37/64 A kérdező kommentje:
34-es. Szoval azert eretlen mert a nala kicsit fiatalabbakhoz vonzodik? Gartulalok ertelmes felfogas. Remelem a te baratnod/feleseged kicsivel se fiatalabb nalad mert akkor mar az nem okes ugyebar a te felfogasod szerintxd
2018. aug. 9. 12:55
 38/64 anonim ***** válasza:
#36: Ha akartad volna megtehetted volna? Épp most tervezed,hogy megteszed,szóval mi a kérdés?
2018. aug. 9. 13:36
 39/64 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy ilyet tervezek? Mert szerintem en nem. Egyebkentis azon az allasponton vagyok hogy a kor miatt teljesen elfogadhato lenne a teny miatt hogy hazas nem az. Es igy nem is fogok semmmit tenni. A kerdesben sehol sem emlitettem hogy ilyet tervezek. Es mashol sem.
2018. aug. 9. 13:54
 40/64 anonim ***** válasza:
Téged csak az akadályoz hogy házas. És ez gond. Majd rájössz.
2018. aug. 9. 14:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!