Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek átver? 18f

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek átver? 18f

Figyelt kérdés
Úgy indult az egész hogy megismerkedtem egy lánnyal tök jól alakult minden majdn már össze jöttünk amire össze jőtt egy fiúval pár hétig jártak aztan szakítottak aztán elkezdtünk utánna is beszélni sziveket irogat meg féltékeny mert nem lájkolja azt a képet ahol lánnyal vagyok. Ő kb minden nap megjelöl egy pár fiút közte engem is a képein és elvárja hogy reagáljak! Hívott bulizni is ő kimondta hogy barátok vagyunk de azt is mondta az elején hogy milyen helyes vagyok féltékeny sziveket ir de viszont csak akkor ír rám ha akar valmit különben én irok!
2018. júl. 1. 22:20
 1/8 A kérdező kommentje:
Kimaradt a már majdnem összejöttünk
2018. júl. 1. 22:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak játszadozik. Persze ettől még összejöhettek, csak valószínűleg nem lesz túl komoly kapcsolat, ahogy a pár hetes sráccal se volt neki.
2018. júl. 1. 22:25
 3/8 anonim ***** válasza:
Talonban tart.
2018. júl. 1. 22:27
 4/8 anonim válasza:
Háát...szerintem te vagy a tartalék vagy simán játszadozik veled.Olyan a fasorban sincs, hogy " csak barátok vagytok, de azért helyes vagy és szivecskéket küld". Egyébként ha a másik vkivel is csak pár hétig tartott a kapcsolatuk, azért elgondolkoztató hogy vajon miért? Én egyébként már akkor nem foglalkozok vkivel, ha csak én keresem, ő meg engem soha, csak ha kell vmi. 23/L
2018. júl. 1. 22:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Közben jó csaj meg minden, csak nem tudom mit csináljak!
2018. júl. 1. 22:33
 6/8 anonim válasza:
Én is egyetértek az előttem válaszolókkal.Csak ki akar használni.
2018. júl. 1. 22:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Kiakar használni egy jó csaj :D most mi lesz? Szedd össze magadat, nyilván nem ilyen csajjal akarod leélni az életedet, de párszor simán meglehet(ne), ha lépnél.
2018. júl. 1. 23:15
 8/8 anonim válasza:
Haver, kikéred a véleményünket/tanácsainkat, erre meg se hallgatod őket, csak mert "jó csaj"? Majd rájössz...
2018. aug. 21. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!