Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek átver engem?
Ha beszél egy sráccal, mindig törli az adott beszélgetést Messengerből. Soha nem látom egy nyomát sem.
De majdnem minden pasival való beszélgetését törli érdekes módon. Mikor megkérdeztem miért, azt mondta zavarja hogy ott vannak a Messengerében.
Ennek tetejében ma elmondta hogy emailezett egy barátjával, mert nem volt jó az FB. Nem is érdekelt volna igazából, de képzeljétek mi történt:
Az összes gmail üzenete kitörlődött véletlenül. Na már most minden bejövő és elküldött email eltűnt. A kukából is törlődtek és az archívból is. Na ez hogy lehet véletlen?
Kezd egy kicsit gyanús lenni, hogy ilyenek történnek.
ahoz legalább 4szer meg csúszott a keze véletlenül :D
fész jelszavát tudod??
jelentkezz be a messengerébe és kicsit gyakran nézegesd :D legalább láthatod hogy mit beszél meg kivel ;)
nekem is így bukott le az exem :D
am értem hogy zavarja hogy ott van pár beszelgetés engem is szokott de nem a frisseket törlöm hanem akikkel nem beszélek vagy nem szívesen látom a képüket
Én is törlök egy idő után minden beszélgetést, sms-t is. Idegesít, ha sok minden van.
Szóval szerintem ebben nincs semmi.
De ha ő csak a fiúkkal való beszélgetéseket törli, a lányokkal valót viszont nem, az fura, én is gyanakodnék. De ha mindent töröl, abban nincs semmi.
Ugyan ez volt velem is :D meg is csalt.
. De ne törd fel a facebookját...szerintem az nagyon szánalmas dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!