Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kezdem azt érezni h a telefono...

Kezdem azt érezni h a telefonom "átver" engem. Szerintetek ez normális? Bőv. Lent

Figyelt kérdés

Htc Wildfire S-em van,természetesen van benne memóriakártya.ha marketről töltök le akár játékot akár alkalmazást MINDIG telefon memóriájára menti amiből már alig van valami... de nem ez a lényeg..kitöröltem pár alkalmazást h akkor CSINÁLJAK HELYET más játékoknak..lett valami40MB(...) erreföl ma akartam letölteni egy 21(!!!)MB-os játékot és nem engedi..megnéztem miért nem és azt jelezte ki h 15 MB a szabad helyem..ez pedig lehetetlen..

Hogy tudom megcsinálni h amiket lehúzkodok marketről játékok,alkalmazások,azokat az SD kártyára mentse és ne a telefon memóriájába?totál kikészít..

Ja a másik pedig az,hogy van amikor bele akarok menni a zenékbe/galériába akkor azt írja ki hogy a memória megtelt és szabadítsak fel helyet..ez mitől?ugyanaz ami miatt a marketos dolgok?

kérlek segítsetek!

2012. ápr. 26. 19:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Alapból a telefonra menti az alkalmazásokat, csak rootolt készüléken tudja SD-re tenni. Az alkalmazások kezelése menüben, az alkalmazások mellé oda van írva, hogy áthelyezés SD kártyára. (nem mindegyiket engedi)
2012. ápr. 26. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!